Huf decide să devină companie neutră din punct de vedere a emisiilor de carbon până în 2030 cel târziu

Huf anunță stabilirea unor obiective clare pentru protecția mediului înconjurător: compania va deveni neutră din punct de vedere a emisiilor de carbon

până în 2030 cel târziu. În acest scop, în calitatea sa de expert în sisteme de acces se- curizat și autorizare auto, compania a întreprins deja numeroase demersuri și va con- tinua eforturile sale de dezvoltare durabilă.

„În calitate de furnizor pentru industria automotive, Huf își sprijină, de asemenea, clienții în neutralizarea impactului producției de autoturisme și a traficului. În plus, sustenabilitatea este o parte integrantă a valorilor noastre în calitate de companie de familie ”, a declarat Tom Graf, CEO Huf. „Din acest motiv, ne aliniem în mod consistent întreaga organizație în vederea reducerii emisiilor de CO2. Avem un obi- ectiv clar: până cel târziu în 2030, Huf va fi o companie neutră din punct de vedere a emisiilor de car- bon.”

Membru al UN Global Compact, Huf raportează anual activitățile sale de protecție a mediului. Acestea includ îmbunătățirea continuă a întregului lanț valoric – de la produs la rețeaua globală de producție – sub aspectele ecologice dar și economice. Până în 2030, Huf își propune să-și reducă consumul de energie cu 2% și, în același timp, să crească ponderea energiilor regenerabile cu 20 % pe an.

Cel mai recent exemplu: Huf a instalat module solare pe acoperișurile fabricii și a parcării din Tondela, Portugalia. In total, au fost instalate 2.336 module cu o capacitate totală de 740 kWp. Fabrica din Tondela consumă în prezent 4,47 GWh pe an, din care sistemul de energie solară va acoperi aproximativ 1,03 GWh. Cu alte cuvinte, se așteaptă ca aproximativ 23% din necesarul de energie să fie acoperit prin generarea de energie sustenabilă. Centrala solară a fost testată și pusă în funcțiune în februarie 2021.

 » sursa: ziuadevest.ro

%d blogeri au apreciat: