„Happy Birthday, mr. President”. La Met Gala, Kim Kardashian a purtat faimoasa rochie a lui Marilyn Monroe (FOTO)

Kim Kardashian a făcut senzaţie, luni seara, la celebra gală Met din New York, cel mai aşteptat moment fashion al anului în Statele Unite.

Vedeta TV a îmbrăcat rochia pe care a purtat-o Marilyn Monroe în 1962 când i-a cântat preşedintelui american John F. Kennedy „Happy Birthday, mr. President”.

La acea vreme, momentul a fost considerat scandalos întrucât se zvonea că preşedintele american şi starleta aveau o aventură şi pentru că rochia aleasă de Marilyn Monroe era la acea vreme extrem de provocatoare. 

Rochia a fost cumpărată în 2016 la o licitaţie cu 4,8 milioane de dolari de compania Ripley’s Believe it or Not, care i-a permis lui Kim Kardashian să poarte rochia originală. Nu a avut, însă, voie să-i facă modificări, astfel, a dezvăluit vedeta, a trebuit să slăbească mai multe kilograme şi să poarte tocuri foarte înalte. 

Realizată de creatorul Jean Louis, rochia are o culoare apropiată de cea a pielii şi are mai mult de 6.000 de cristale cusute cu mâna. 

(sursa foto: Kim Kardashian, Instagram)

Kim Kardashian (41 de ani), vedetă care şi-a câştigat popularitatea întâi prin reality show-ul Keeping up with the Kardashians, iar apoi şi-a lansat o serie de afaceri, devenind miliardară în dolari, a fost însoţită pe covorul roşu de comediantul Pete Davidson (28 de ani), noul ei iubit. Kim Kardashian a divorţat recent de rapperul Kanye West. 

La Met Gala 2022 au participat, ca-n alţi ani, numeroase vedete. Tema din acest an a fost „In America: An Anthology of Fashion”. Una dintre gazdele evenimentului, actriţa Blake Lively, a apărut pe covorul roşu într-o rochie spectaculoasă realizată de Atelier Versace şi inspirată de clădirile şi monumentele din New York, inclusiv de Statuia Libertăţii.

 » sursa: ebihoreanul.ro

%d blogeri au apreciat: