Guvernul Ciucă debutează cu un atentat la siguranța națională: regionalizarea României prin schimbarea Constituției. Visul UDMR și al Grupului de la Cluj, recunoscut de Kelemen Hunor: descentralizarea este un alt nume pentru autonomie


ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Guvernul Ciucă a fost învestit azi, joi, 25 noiembrie 2021, cu 318 voturi „pentru” și 126 „împotrivă”. La ora 15 urmează să depună jurământul la Cotroceni. Față de cine sau față de ce, nu e prea clar. După ce anunțat ca prioritatea impunerea certificatului de vaccinare în instituții publice, proaspăt ales în funcția de premier, Nicolae Ciucă a vorbit în discursul din ședința de învestitură din Parlament, despre marile obiective și a arătat faptul că se va proceda la revizuirea Constituției și descentralizarea României, potrivit Știripesurse.

”În scopul îndeplinirii tuturor obiectivelor pe care ni le propunem este necesară reformarea statului prin revizuirea Constituției României, descentralizarea României.

Ne propunem o guvernare participativă și alături de cele mai importante instituții ale statului, cu Parlamentul, cu Președinția ne vom angaja într-o guvernare participativă, alături de societatea civilă”, a spus Nicolae Ciucă.

În spatele termenului „descentralizare” știm că se află regionalizarea mult visată de Grupul de la Cluj condus de eminența maronie a PSD Vasile Dîncu care se pupă cu planurile UTC-ist-PDL-ist-PNL-istului Emil Boc și, evident, cu visul tuturor udemeriștilor, de la Marko Bela la Kelemen Hunor: autonomia teritorială.

Academicianul Dinu C. Giurescu ne avertiza în 2010 că propunerea de
regionalizare a României formulată atunci de UDMR se suprapunea printr-o
„coincidență” exact pretențiilor lui Horthy, Hitler și Stalin (foto mai jos) de smulgere a Ardealului din patria mamă: Despre coincidențe – Regiunile de dezvoltare sau de destrămare

Ulterior, pentru a nu mai bate la ochi de unde le vine lumina unora sau altora, masonul deconspirat de Traian Băsescu Sorin Frunzăverde a venit cu un nou proiect de
„regionalizare”. Din sânul aceluiași partid infestat de Soros, astăzi,
Emil Boc, regăsit adeseori pe ștatele de plată ale cetățeanului maghiar Arpad Paszkany,
reîncălzește ciorba otrăvitoare a regionalizarii. Ce coincidență, și de
data aceasta harta propusă de Emil Boc se suprapune în proporție de 80%
pe trei mari regiuni cu harta gradului de ocupare a Transilvaniei de UDMR (foto deschidere), care acoperă de fapt exact două regiuni din fostul proiect al UDMR.

Vasile Dîncu, în prezent ministru al Apărării (!) încearcă de ani de zile introducerea regionalizării pe mâna PSD. Până și Hotnews scrie că sub mandatul de ministru al Dezvoltării deținut de Liviu
Dragnea, Dîncu a fost membru al grupului de experți al ministerului
pentru pregătirea procesului de „regionalizare/descentralizare”.

„Însă în octombrie anul acesta, într-un interviu acordat după ce a ieșit din
penitenciar, Dragnea a spus că Dîncu l-ar fi amenințat că nu apucă în
libertate Crăciunul:„Am primit amenințări de
la Vasile Dîncu și Coldea că nu o să apuc Crăciunul.

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

%d blogeri au apreciat: