George Simion lansează planul său prezidențial: „Vreau să redau puterea românilor”

George Simion și-a prezentat planul prezidențial în cadrul unui eveniment special, subliniind importanța echipei și a colaborării pentru a demonstra că schimbarea este posibilă.

Într-un discurs pasionat susținut aseară, George Simion și-a prezentat viziunea pentru viitorul României în cadrul unui eveniment special dedicat lansării planului său de candidatură la alegerile prezidențiale. Simion a subliniat importanța redării puterii poporului român și a propus măsuri ambițioase menite să aducă schimbări semnificative în viața cetățenilor.

„Vreau să fiu un președinte care redă puterea românilor”, a declarat George Simion, evidențiind necesitatea de a restabili democrația și de a combate cenzura și lipsa de libertate în mass-media. „Există o castă care ne conduce, care nedemocratic, fără dezbateri publice, ia decizii extrem de importante pentru viitorul nostru,” a adăugat el.

Simion a prezentat Planul Simion, un set de 200 de măsuri ce include construirea anuală a 100.000 de case la un preț standard de 35.000 de euro pentru apartamentele de două camere. El a subliniat că aceste locuințe vor fi situate în cartiere moderne, echipate cu toate facilitățile necesare, precum creșe, grădinițe, școli, locuri de joacă și spitale.

Un alt punct important din planul său este refinanțarea tuturor creditelor imobiliare pentru cetățeni, oferind dobânzi zero pentru apartamentele de două, trei și patru camere. „Consider că acest plan, care este mai mult decât un plan pentru alegerile prezidențiale și este mai mult chiar decât un plan de guvernare, este un plan de țară care vine să reconstruiască România,” a afirmat el.

Simion a propus, de asemenea, o reducere a taxării muncii pentru primii 5.000 de lei, de la 47% la 25%, pentru a stimula salariile și a opri exodul forței de muncă. „Propunem pentru primii 5.000 de lei o taxare a muncii redusă de la 47% cât este în prezent La 25% pentru ca să putem oferi salarii decente românilor și să oprim exodul,” a spus Simion.

Finalul discursului lui George Simion a vibrat cu puterea unui apel la unitate și acțiune colectivă. Cu un ton plin de pasiune și hotărâre, el a subliniat importanța colaborării și a sprijinului reciproc, invitându-și colegii să se alăture echipei Planului Simion .
El a transmis un mesaj clar: că nu este singur în această luptă și că împreună, toți cei prezenți pot demonstra că schimbarea este posibilă. „La noi acasă să fim și noi stăpâni și proprietari”, a spus el, îndemnând la restabilirea controlului asupra propriei țări.

În final, cu recunoștință, a încredințat scena viitorilor senatori, deputați și miniștri, subliniind că munca echipei abia începe.