George Simion: Când va trece starea de urgență cauzată de coronavirus, cumpărați numai produse românești ~ InfoPrut

George Simion, copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor, îndeamnă românii să facă fapte bune în 2020, petrecându-și vacanțele în România, dormind și mâncând în hotelurile și restaurantele din Țară, precum și să voteze doar cu partide care țin cu neamul românesc.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor încurajează românii să susțină producătorii și antreprenorii locali, economia cărora este grav afectată de pandemia cu COVID-19.

Când se va încheia situația de urgență Coronavirus, faceți o faptă bună pentru restul anului 2020.


Petreceți-vă vacanța în România, mâncați în restaurante din România. Dormiți în hoteluri din România. Vizitați locurile turistice din România. Cumpărați produse Românesti în magazinele Românesti. Sprijiniți companiile care au avut dificultăți din cauza lipsei de vânzări.


Și cumpărați florile și plantele din florării din cartierul dvs., nu din hipermarketuri, avem nevoie. Și votați doar partide care țin cu neamul românesc, nu cu alte neamuri!
, a scris Simion.

Preluat: https://infoprut.ro/59809-george-simion-cand-va-trece-starea-de-urgenta-cauzata-de-coronavirus-cumparati-numai-produse-romanesti.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: