Gala Premiilor Oscar 2022, cu incidente: Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock. Lista câștigătorilor (VIDEO)

Actorul Will Smith a fost în centrul atenţiei la Gala Premiilor Oscar, eveniment care a avut loc în noaptea de duminică spre luni. Acesta a urcat la un moment dat pe scenă şi l-a lovit pe actorul Chris Rock, înainte ca acesta din urmă să desemneze premiul Oscar pentru cel mai bun documentar al anului.

Adevăr sau regie?

Will Smith s-a enervat când colegul său de breaslă a spus pe scenă o glumă la adresa soţiei sale, Jada Pinket Smith. Chris Rock a spus că aşteaptă să o vadă pe femeie jucând în partea a doua a filmului „G.I. Jane” (un lungmetraj despre drama războiului văzută prin ochii unei femei rase în cap), o aluzie la faptul că soţia lui Smith s-a ras în cap după ce a anunţat că suferă de alopecie.

Site-ul de ştiri Digi24.ro scrie că Will Smith a reacţionat imediat în urma acelei glume, a urcat pe scena galei Oscar şi l-a pălmuit pe Chris Rock, apoi s-a întors la scaunul său din sală.

„Ţine numele soţiei mele departe de gura ta spurcată!”, a strigat Will Smith spre Chris Rock, iar producătorii postului TV ABC au întrerupt imediat sunetul întregii transmisiuni.

Totuşi, în transmisiunile difuzate de pe alte posturi, sunetul a rămas disponibil, iar Chris Rock a putut fi auzit în timp ce a spus: „Will Smith tocmai m-a pălmuit zdravăn de tot!”. „Asta a fost cea mai tare seară din istoria televiziunii”, a adăugat starul de comedie.

Imaginile au ajuns repede pe toate reţelele de socializare, iar internauţii se întreabă dacă acel moment a fost real sau regizat.

În aceeaşi seară, Will Smith a prezentat scuze publice Academiei Americane de Film, după ce a aflat că a câştigat premiul Oscar pentru rolul principal din filmul „King Richard”,

 » sursa: ebihoreanul.ro

%d blogeri au apreciat: