Jocuri cazino gratis

  1. Ruleta Sigura Cazinou: Răspunsurile sunt rapide, iar personalul este politicos.
  2. Cele Mai Mari Cazinouri Din Bucuresti Romania - Câștigă cursa și cursa multiplicatoare Promoția este împărțită în 8 turnee separate, fiecare cu propriul clasament pentru a urmări toată acțiunea care are loc.
  3. Jocuri Populare De Cazinou Fără Depozit Gratuite Cu Tematică De Fructe În 2023: Cel mai bun pariu este să alegeți Jocuri cu un RTP de 99,5% sau mai mare.

Cele mai profitabile cele mai bune online păcănele 2023

Case De Pariuri Deschise In Constanta Romania
Re-rotirile vor continua până când rolele se vor umple cu simboluri Scatter sau până când veți finaliza Re-rotirile.
Blackjack Sigur Online Gratuite
Mai presus de toate, în conformitate cu Termenii și condițiile Casino 2023, toți jucătorii ar trebui să joace în mod responsabil.
Acolo vi se va solicita să creați un cont de jucător.

Joc pacanele 77777

Cele Mai Bune Jocuri Electronice De Ruletă Gratuite În Cazinouri
De la I-15 ia ieșire pentru e Lake Mead Blvd, și de călătorie spre est pentru cinci mile și jumătate.
Jocuri Online Blackjack Sigure În România În 2023
Deci, răsfoiți site-ul nostru pentru a rămâne pe partea dreaptă a legii atunci când Jocuri de noroc on-line.
Jocuri Online Ruleta Electronica Populară

Forumul Economic Mondial: „Lecțiile învățate în lockdown-urile Covid vor fi aplicate în cazul reducerii emisiilor de carbon”


ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

„Tehnocrații care au creat panica legată de COVID în 2020 au analizat atent cum ar putea funcționa aceeași manipulare publică cu privire la încălzirea globală și războiul împotriva carbonului. Tehnocrația a fost definită inițial ca fiind «știința ingineriei sociale» și, [de când a apărut acest concept], s-au dovedit a fi la înălțimea lui. Spălarea creierelor, indiferent de numele sub care are loc, este tot spălare a creierelor.” (Editorul Technocracy News)

Un articol de opinie publicat de Forumul Economic Mondial laudă modul în care „miliarde” de oameni au respectat „restricțiile” impuse în lockdown-uri, sugerând că trebuie aplicate aceleași metode sub pretextul reducerii emisiilor de carbon.

Articolul se intitulează „Carbonul meu”: Un plan pentru orașe incluzive și durabile” și a fost scris de Mridul Kaushik, director de misiune, Misiunea cu privire la orașele inteligente, Ministerul Locuințelor și Afacerilor Urbane din India.

Subiectul articolului este despre cum trebuie să fie convinși oamenii să adopte „programe personale de permise de carbon”, având în vedere că astfel de programe au fost până acum în mare parte fără succes.

Cu toate acestea, Kaushik notează că îmbunătățirile în domeniul tehnologiei de urmărire și supraveghere ajută la depășirea „opoziției politice” față de astfel de programe.

Scriind că „COVID-19 a fost o testare a responsabilității sociale”, Kaushik apreciază faptul că „un număr mare de restricții inimaginabile în sfera sănătății publice au fost adoptate de miliarde de cetățeni din întreaga lume”.

„Au existat numeroase exemple la nivel global privind menținerea distanțării sociale, purtarea măștilor, vaccinarea în masă și acceptarea aplicațiilor de urmărire a contactelor pentru sănătatea publică, [exemple] care au demonstrat, în esență, existența responsabilității sociale individuale”, subliniază autorul articolului.

Referindu-se la faptul că atât de mulți oameni s-au conformat ordinelor de izolare și de impunere a lockdown-urilor, în ciuda dovezilor copleșitoare despre consecințele dezastruoase pe care le-au avut astfel de restricții asupra societății, Kaushik sugerează că oamenii s-ar comporta manifestând aceeași obediență și în alte sfere ale vieții sociale.

O astfel de atitudine conformistă ar putea fi încurajată prin intermediul tehnologiei, inclusiv prin inteligența artificială, digitalizare și dispozitivele pentru „casa inteligentă”, susține Kaushik.

Un fragment din articol:

„2. Progresele tehnologice ale celei de-a Patra Revoluții Industriale – Progresele în tehnologiile emergente, cum sunt AI [inteligența artificială], blockchain-ul și digitizarea pot permite urmărirea emisiilor personale de carbon și pot ajuta la creșterea gradului de conștientizare, precum și în oferirea de consiliere individuală cu privire la opțiunile etice și emisiile reduse de carbon în consumul de produse și servicii. Inițiativa Scale 360 a Forumului Economic Mondial demonstrează utilizarea tehnologiilor celei de-a Patra Revoluții Industriale pe parcursul întregului ciclu de viață al produselor și serviciilor.”

Articolul,

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro