EXPLOZIE de morți suspecte, ca la Cernobîl. 25% dintre bătrânii unui cămin din Berlin au murit imediat după vaccin. Hartă virtuală cu decesele, focarele de coronavirus apărute după vaccinare și reacțiile adverse

Un cititor ActiveNews ne semnalează că societatea civilă germană s-a organizat exemplar și înregistrează aproape la zi cazurile de reacții adverse, focare de coronavirus apărute după vaccinare cât și decesele suspecte de după vaccin, pe un site special, corona-blog.net, unde a fost încărcată și o hartă virtuală a acestor cazuri, disponibilă AICI, unde puteți citi despre fiecare caz, individual.

Marcajele roșii reprezintă decese, galben pentru efectele secundare și albastru pentru „focare Corona” după vaccinare.

„Raportăm aici ceea ce mass-media noastră publică ascunde prin tăcere. Nu știm dacă a fost întotdeauna așa, dar din 2019 numai COVID-19 a condus lumea, după cum observăm.. Suntem
o mână de cetățeni preocupați de problemele actuale și care dorește să pună aceste informații la dispoziția publicului larg.”, se afirmă în declarația de principii a site-ului.

La noi, din păcate nu există ceva similar din partea societății civile românești și nici a statului, în ciuda numărului de decese suspecte raportate de presă, destul de sporadic dar total neglijate de autorități. Parcă am fi în China, imediat după declanșarea epidemiei sau în URSS, după explozia de la Cernobîl. Puțina presă liberă scrie și prezintă cazuri concrete, autoritățile tac și raporteză zilnic zero probleme, succese totale la vaccinarea în masă anuală a populației, după cum ne anunță și șefii Pfizer: injecția va fi administrată anual. Fiind vorba de un software, după cum s-a mai spus, e nevoie de update regulat. Ca la calculatoare.

Știrile din Germania sunt îngrijorătoare. După cum raportează publicația avocatului Robert F. Kennedy, 25% dintre rezidenții din azilul de bătrâni din Germania au murit imediat după vaccinul Pfizer.

Reiner
Fuellmich și Viviane Fischer, avocați și membri fondatori ai
Comitetului german de investigație pentru Corona, intervievează un îngrijitor
într-o casă de bătrâni din Berlin care descrie ce s-a întâmplat în
timpul și după lansarea vaccinului COVID Pfizer.

În acest videoclip șocant, de 40 de minute, Reiner Fuellmich și asociatul său Viviane Fischer, avocați și membri fondatori ai Comitetului german de investigație Corona, intervievează un denunțător neidentificat la o casă de bătrâni din Berlin, Germania.

Denunțătorul, un îngrijitor, descrie ce s-a întâmplat la unitatea de îngrijire în timpul și după lansarea vaccinurilor COVID-19. Vocea denunțătorului a fost distorsionată pentru a proteja identitatea individului și este în germană cu subtitrări în engleză.

Denunțătorul
descrie modul în care șapte din cei 31 de rezidenți ai căminelor de
îngrijire medicală cu demență au murit după prima doză de vaccin Pfizer , iar un al optulea era aproape de moarte în momentul înregistrării interviului. După a doua doză, încă 11 rezidenți s-au îmbolnăvit grav și încă unul a murit.

Cu alte cuvinte, 25% dintre rezidenți au murit imediat,

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

%d blogeri au apreciat: