EXCLUSIV: OMV-PETROM forțează pentru injectarea ilegală a angajaților. OPINIA AVOCATULUI: Nici vaccinarea și nici testarea nu sunt obligatorii în România. Cum se pot apăra salariații majoritar nevaccinați în fața abuzurilor angajatorilor

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

În condițiile în care, potrivit specialiștilor, „imunitatea de turmă” în fața Covid s-a instalat în România și 75% dintre români nu sunt vaccinați și nici nu dau semne că s-ar înghesui de-acum încolo să se injecteze cu seruri experimentale, marile companii care au legături strânse cu Sistemul, încearcă să impună, ilegal, vaccinarea angajaților. În cazul de față, OMV-PETROM, nici nu mai știm de la cine și de unde au primit ordinul: de la București, de la Viena sau de la Moscova?

ActiveNews a intrat în posesia mai multor comunicări interne prin care se încearcă impunerea, abuzivă și ilegală, a vaccinării angajaților de la birouri, în vederea revenirii acestora la sediile OMV PETROM din țară. Nu știm exact dacă obligativitatea se răsfrânge și asupra angajaților de la benzinării, dar intenția pare să fie clară, după cum relevă comunicările prin Intranetul companiei, încheiate simbolic cu culorile curcubeului. Deși am solicitat poziția oficială a Companiei OMV PETROM față de această chestiune, înainte de a publica în exclusivitate materialele primite la redacție, aceasta nu a venit. O așteptăm și pe mai departe, pentru că așa se cuvinte într-o țară civilizată, din partea unei companii deja multinaționale: să răspundă presei atunci când i se cere.

Totodată, am consultat-o și pe doamna avocat Marina-Ioana Alexandru, care ne informase deja cum se pot opune legal cadrele medicale în fața abuzurilor ministresei USRPLUS Ioana Mihăilă de la Sănătate. Doamna avocat a avut amabilitatea de a sări și în ajutorul angajaților din domeniul privat cu toate datele necesare și forma legală de împotrivire în fața oricărui abuz de acest gen, dispuse în NOTIFICAREA pe care o publicăm mai jos, valabilă și pentru angajații din administrația publică.

Încurajăm salariații de la stat și din sectorul privat să ia aminte că persoanele nevaccinate reprezintă marea majoritate din această țară – 75% dintre români – și nu au de ce să-și plece capul și să-ți pună viața în pericol, împotriva voinței lor, cu riscul de a distruge și viitorul copiilor lor, doar pentru a da satisfacție ieșirilor dictatoriale ale unei ultra-mini-minorități vacciniste, total contrazise de mari somități medicale și științifice ale acestei lumi: lumea reală, nu cea inventată de mass-media controlată de Sistem.

Amintim că în urma unei intenții similare venite din partea unei instituții de stat – Agenția Națională de Presă AGERPRES -, conducerea acesteia a fost silită să dea înapoi în fața dezvăluirilor ActiveNews. Așadar, dacă vi se întâmplă un astfel de abuz nu ezitați să ne informați, la adresa contact@activenews.ro, cât și să urmăriți și să vă raliați demersurilor publice ale organizației civice pentru apărarea drepturilor cetățenești Starea de Libertate.

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

%d blogeri au apreciat: