Era însărcinată cu gemeni, însă a descoperit că în uter se mai ascunde încă un set de gemeni

Credeau că vor avea gemeni, dar s-au înșelat! 

Miranda și Josh Crawford, amândoi de profesie asistenți medicali, au încercat ani de zile să conceapă pe cale naturală, dar nu au reușit. Cei doi a au apelat la fertilizarea în vitro (FIV) și au fost în culmea fericirii în 2009, când au devenit părinții unei fetițe. Au adorat-o pe micuța Joslyn, dar și-au dorit dintotdeauna o familie numeroasă, așa că, un an mai târziu au încercat să mai facă un copil, dar Miranda a suferit, din păcate, un avort spontan.

Cuplul a apelat, din nou, la fertilizarea în vitro și, fiindcă femeia avea deja peste 34 de ani, medicii au decis că cel mai bine ar fi să îi transfere doi embrioni. Din fericire, Miranda a rămas din nou însărcinată, iar medicii au dezvăluit ceva incredibil – urmă să aibă gemeni! În timpul ecografiei, imaginile au fost neclare, așa că Miranda a revenit câteva zile mai târziu pentru a confirma câți copii purta în pântece.

A doua programare a dezvăluit o veste fantastică – în uterul viitoarei mămici se aflau, de fapt, două seturi de gemeni – două fete într-o placentă și doi băieți în alta. „Am fost șocată. Doctorul a fost șocat. Nu se întâmplase niciodată așa ceva în toată cariera lui”, a mărturisit Miranda.

Medicii le-au sugerat părinților să ia în considerare reducerea numărului de fetuși pe care îi purta Miranda, dar au ales să nu o facă. Mama a declarat: „Nu a fost niciodată o opțiune. Am lăsat totul în mâinile lui Dumnezeu”.

Sarcina Mirandei a făcut ca aceasta să dezvolte diabet gestațional, dar, în afară de asta, totul a decurs fără probleme. Ea a purtat copiii până la 34 de săptămâni,

 » sursa: qbebe.ro

%d blogeri au apreciat: