Donald Trump: Vom lua înapoi Casa Alba și, mai repede decât credeți, va fi ceva cu adevărat special. Transmisie ÎN DIRECT de la Convenția Republicanilor din Carolina de Nord cu cel de-al 45-lea președinte ale SUA

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice sumă este binevenită. Doamne, ajută!

Donald Trump, președintele SUA detronat de Marea Resetare a micului Joe Robinette Biden, susține sâmbătă în SUA, duminică, orele 2.30, ora României, un discurs la Convenția anuală a Partidului Republican din Carolina de
Nord (NC). Transmisie VIDEO ÎN DIRECT mai sus din Greenville, NC, USA.

Ieri, cel de-al 45-lea președinte al SUA, Donald Trump, a realizat o scurtă înregistrare video în care afirmă că Partidul Republican va recâștiga ambele camere ale parlamentului american și Casa Albă și „mai devreme decât vă închipuiți va fi ceva cu adevărat special”. El le-a mulțumit susținătorilor pentru „respectul” și „dragostea” manifestate după plecarea sa din Washington, D.C., pe 20 ianuarie, potrivit unei înregistrări video postate de Disclose.tv pe canalul de Telegram al postului de știri. VIDEO:

„Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru extraordinara susținere de care ați dat dovadă. Noi vom recâștiga Senatul, vom recâștiga Camera, vom recâștiga Casa Albă și, mai curând chiar decât vă închipuiți. va fi ceva cu adevărat special. Dar dragostea și afecțiunea și respectul pe care ni le-ați arătat tuturor contează foarte mult. Partidul Republican este mai puternic ca oricând și e pe cale să devină cu mult mai puternic decât e acum. Vom reveni în forță curând. Vă mulțumesc foarte mult tuturor, sprijinul vostru este cu adevărat incredibil”, a transmis Donald Trump. Să vedem ce va urma.

Reamintim că Trump
cere Chinei despăgubiri de 10.000 de miliarde de dolari: ”Am avut
dreptate în legătură cu laboratorul din Wuhan”. E-mail-urile lui Fauci
despre „caracteristicile neobișnuite” ale virusului, publicate și de
ActiveNews

Citiți și SE
SURPĂ MINCIUNA COVID. ActiveNews republică 3234 de pagini cu
e-mail-urile lui Tony Fauci care dovedesc MINCIUNA MĂȘTILOR, ORIGINEA de
laborator a VIRUSULUI și legăturile lui cu Bill Gates și Mark
Zuckerberg. Republicanii cer demiterea lui „Dr. Moarte”

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

%d blogeri au apreciat: