Domnule Mohammad: nu judecată, să iasă HoReCa să sudeze uşa guvernului, că doar de frică şi tupeu ştiu

Domnule Mohammad, asta şi vor. Ei ştiu că vor mai pierde procese dar pe români acest lucru nu îi ajută deloc.

Peste tot în Europa s-au ridicat restricţiile, aveţi dreptate. Guvernul României prelungeşte starea existentă pentru a mai câştiga timp până la alegerile parlamentare şi locale şi, probabil, ca să mai făcă ceva destituiri şi numiri politice.

Dar nu asta este soluţia, şi, îmi cer scuze, ăştia vă iau de proşti. HORECA este un domeniu important al României. Nu s-a găsit acolo un curajos să meargă să blocheze accesul în guvernul României?

Eu vă înţeleg că sunteţi un diplomat, credeţi în respectarea legii, în dreptate. Dar dreptatea va veni peste luni, când deja nu va mai exista obiectul judecăţii. Dar va mai conta atunci pentru cei băgaţi în groapă?

Eu vă asigur că dacă blocau sectorul construcţiilor eu personal luam apartul de sudură şi blocam accesul în guvernul României. Şi nu m-aş fi dus singur ci toţi angajaţii lăsaţi pe drumuri şi toţi patronii falimentaţi.

Mai mult curaj, asta lipseşte domeniului în care lucraţi. Puţin tupeu nu a stricat niciodată nimănui. Pariem împreună că la un astfel de gest a doua zi se modificau normele.

 » Citește tot articolul pe blogurile www.adevarul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: