Doi tineri din Oradea, între care un fiu de poliţist, arestaţi pentru trafic de droguri după flagrantul de lângă Lotus Center (FOTO)

DIICOT a informat, miercuri, că doi tineri din Oradea – unul de 22 de ani, iar celălalt de 26 de ani – au fost arestaţi pentru trafic de droguri de mare risc, în urma flagrantului care a avut loc, după cum a scris BIHOREANUL, cu o zi înainte lângă Lotus Center, unde inculpaţii încercau să vândă 113 pastile de ecstasy cu 800 de euro.

BIHOREANUL a aflat că unul dintre cei doi este fiul unui fost şef de post dintr-o comună bihoreană. Poliţiştii Antidrog au găsit, în cadrul percheziţiilor, şi peste 1.000 de alte pastile, un amestec de amfetamină, MDMA şi cocaină. 

Comerţ cu ecstasy 

„La data de 02.03.2021, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Oradea au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de 2 inculpaţi, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc”, se arată în comunicatul DIICOT. 

Practic, în perioada februarie – martie 2021, „în repetate rânduri, dar în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, inculpaţii au procurat, au deţinut în vederea vânzării şi au vândut comprimate de ecstasy, către diverşi consumatori de pe raza judeţului Bihor”.

Prinşi în flagrant 

Marţi, procurorii DIICOT Oradea împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Oradea au făcut o acţiune de prindere în flagrant a inculpaţilor, în timp ce încercau să comercializeze cantitatea de 113 comprimate de ecstasy în schimbul sumei de 800 de euro.

Aşa cum BIHOREANUL a scris, flagrantul a avut loc lângă Lotus Center, un cititor surprinzând în zonă mai mulţi mascaţi şi un BMW oprit în mijlocul şoselei. 

Peste 1.000 de pastile 

„În urma percheziţiilor şi cercetărilor efectuate în cauză au fost descoperite şi ridicate alte 1.135 de comprimate”,

 » sursa: ebihoreanul.ro

%d blogeri au apreciat: