Discounturi de până la 70% şi experienţe unice la Baby Boom Show, cel mai mare târg pentru copii şi viitoare mămici

Joi, 26 mai, ora 10:00, se deschide Baby Boom Show ediţia de primăvară, cel mai mare târg pentru copii între 0-7 ani şi viitoare mămici. Evenimentul se desfăşoară în perioada 26-29 mai la Romexpo Bucureşti, pavilionul B1. Intrarea la târg şi parcarea sunt gratuite.

Baby Boom mai 2022

Ediţia de primăvară se bucură de o prezenţă mare din partea expozanţilor: cele 141 de companii expun peste 300 de branduri, ceea ce confirmă interesul crescut pentru acest eveniment, până la nivelul atins înainte de pandemie.

Timp de 4 zile, Baby Boom Show devine centrul atenţiei pentru viitoarele mămici, al lansărilor de produse în premieră şi al distracţiei pentru copiii cu vâste de până la 7 ani. Iată doar o parte din noutăţile ediţiei:

  • Pătuţurile modulare Comfort Baby (producător german), noul tip de mobilier care creşte odată cu copilul tău, prezentate în premieră la Baby Boom Show
  • Noile produse Baby Brezza: încălzitorul de biberoare inteligent care oferă temperatura perfectă laptelui matern sau a celui praf prin utilizarea unei aplicaţii direct din telefonul mobil şi încălzitorul de apă care livrează la temperatura perfectă apa direct în biberon.
  • Bugaboo Butterfly, cel mai avangardist cărucior de călătorie Bugaboo, brandul Posh al Casei Regale Britanice, va fi lansat prin dialog coregrafic și muzical de către trupa de dans contemporan Scuze Noi – o premieră la Baby Boom Show.
  • Super Mommy Bag Show powered by Mommy bag Childhome şi Bugaboo – primul show de fashion de genţi pentru mămici, un eveniment tribut Liviu Tudan (Roşu şi Negru).
  • Noile modele de cărucioare Cybex Platinium (Priam 4 și Mios 3) şi ultima colecţie de cărucioare Cybex Fashion Simply Flowers, o colecţie romantică şi feminină absult superbă.
  • Scaunul Anoris T, declarat de către ADAC cel mai sigur scaun auto cu fața la sensul de mers.

 » sursa: qbebe.ro

%d blogeri au apreciat: