De Paște, Cine la shopping se răsfață, voucher dublu agață, la Shopping City Timișoara

În apropierea sărbătorilor de Paște, Shopping City Timișoara își invită vizitatorii să se lase inspirați de atmosfera caldă și colorată de primăvară și să aleagă daruri inspirate pentru cei dragi. Centrul comercial le-a pregătit oferte speciale și o experiență de shopping în condiții de maximă siguranță. Mai mult, în perioada 15 – 29 aprilie, clienții au ocazia de a câștiga, prin înscriere exclusiv online, un voucher de cumpărături cu valoare dublă față de achiziția făcută. Astfel, Shopping City Timișoara vine în întâmpinarea vizitatorilor cu un mecanism de campanie adaptat contextului actual, când siguranța și sănătatea acestora constituie cea mai importantă prioritate a centrului comercial.

Câștigă un voucher cadou cu valoare dublă, prin înscriere online

De Paște, Shopping City Timișoara le oferă clienților care fac cumpărături de minimum 150 lei șansa de a câștiga vouchere perfecte pentru propriul răsfăț sau pentru a fi făcute cadou. În perioada 15 – 29 aprilie, participanții se pot înscrie exclusiv online, pe www.shoppingcitytm.ro, la tragerea la sorți din cadrul campaniei „Cine la shopping se răsfață, voucher dublu agață”. Aceștia pot câștiga un voucher de cumpărături cu valoare dublă față de bonul înscris în concurs.

Măsuri sporite de protecție în mallShopping City Timișoara controlează traficul respectând recomandările autorităților: masca de protecție este obligatoriu a fi purtată de către toți angajații și clienții, iar centrul comercial a implementat un sistem pentru verificarea temperaturii la intrare și asigură distanțarea socială recomandată de autorități pentru un shopping responsabil și în siguranță. De asemenea, centrul comercial garantează distanțarea pentru a evita crearea de aglomerări în zonele de trafic intens cum ar fi: lifturi, scări rulante, zonă food-court, cozi la bancomate, intrări în mall. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat și schimbat o dată la trei ore,

 » sursa: ziuadevest.ro

%d blogeri au apreciat: