Cum o alintă Alex Bodi pe fetița Biancăi Drăgușanu

Alex Bodi o tratează pe Sofia ca pe propriul lui copil

Bianca Drăgușanu a mers însoțită de iubitul ei să o ia pe Sofia Natalia de la grădiniță. Blondina a filmat momentul în care cea mică a coborât treptele grădiniței și a venit la ei. ”Hai, mami, hai”, a strigat Bianca la Sofia, după care Alex Bodi i-a spus ”Hai, iubirea mea”.

Cei trei au plecat apoi să o ia pe fiica cea mică a afaceristului, după care au mers toți patru să ia masă la un restaurant. Acolo, Alex Bodi nu s-a desprins de cele două fetițe. Ba mai mult, el i-a dat Sofiei să mănânce, în timp ce Bianca a avut grijă să imortalizeze toate aceste momente.

alex bodi si sofia natalia

Victor Slav l-a rugat pe afacerist să nu se mai certe cu Bianca de față cu Sofia

Victor Slav încearcă să o țină pe Sofia departe de problemele din viața amoroasă a Biancăi Drăgușanu. Potrivit cancan.ro, prezentatorul TV ar fi discutat de mai multe ori cu actualul iubit al Biancăi și l-a rugat să nu se mai certe cu ea de față cu Sofia.

bianca dragusanu si sofia natalia

”Victor a vrut să înțeleagă ce se întâmplă și l-a rugat pe Alex, că de la tată de fată la tată de fată, să nu se mai certe cu Bianca în fața Sofiei. Alex Bodi a înțeles situația, desigur. Alex i-a jurat lui Victor că o iubește și că o tratează pe Sofia că pe propriul lui copil. I-a promis că va avea grijă că Sofia să nu mai asiste la momente tensionate.”, povestește o sursă din anturajul Biancăi.

Surse: cancan.ro, instagram

 » sursa: qbebe.ro

%d blogeri au apreciat: