Congresul PNL: Când Nicolae Ciucă îi mulțumea lui Florin Cîțu, acesta plecase deja din sală

Nicolae Ciucă este de azi noul președinte al PNL. Nu e nicio surpiză, pentru că nu a avut contracandidat la Congresul Extraordinar organizat în doar câteva zile de la demisia forțată a lui Florin Cîțu de la șefia partidului. Premierul a promis stabilitate și armonie, atât în PNL, cât și în coaliție. În discursul său a subliniat că se va concentra pe reforme, pe investiții, dar și pe măsuri sociale. A garantat respectarea statului de drept și a valorilor europene, dar și pe cele tradiționale ca familia, biserica și armata. Din mesajul său nu au lipsit primarii, proiectele locale pe bani europeni sau prin programul Anghel Saligny. Toate acestea au fost aplaudate de liderii care acum doar șase luni îl susțineau pe fostul președinte PNL.

Nicolae Ciucă: Vă mulțumesc tuturor pentru votul de încredere, pentru efortul pe care l-ați făcut. Vă îndemn să ne întoarcem unde ne desfășurăm activitatea, să ne apucăm serios de muncă.

Festivalul democrației a lipsit azi de la PNL. Lupta pentru funcția de președinte a durat 6 luni anul trecut și a dus la ruperea partidului. Schimbarea de această dată a fost fulgerătoare, iar Nicolae Ciucă nu a avut contracandidați. Totul a fost motivat de nevoia de stabilitate, la guvernare și în coaliție.

Lucian Bode, prim-vicepreședinte PNL: Congresul în care ne-am reunit astăzi exprimă puterea PNL de a se reseta la nivel politic în numai 10 zile.

Gheorghe Flutur, prim-vicepreședinte PNL: Pe buzele dumneavoastră și a opiniei publice există întrebarea „de ce așa de repede, după 6 luni?”, și care-s noutățile, că majoritatea care susțineți, ați susținut și moțiunea câștigătoare.

Dan Motreanu, europarlamentar PNL: PNL nu înseamnă doar un singur om, președintele partidului e cel care ne reprezintă, inspiră…

Iulian Dumitrescu, prim-vicepreședinte PNL: Dl Nicolae Ciucă,

 » sursa: www.digi24.ro

%d blogeri au apreciat: