CONDAMNAT la ÎNCHISOARE după ce și-a TÂLHĂRIT partenerul de pahar

Nicu Iorga, din Constanța, este judecat pentru infracțiunea de tâlhărie după i-a furat unui alt bărbat mai multe bunuri. Cunoscut drept hoț de buzunare, acesta a avansat un pic în breaslă sa, tâlhărind un partener de pahar de o sacoșă ce conținea un portofel cu suma de 500 lei, un telefon mobil, un carton de țigări, cheile de la locuință și două sticle cu băuturi alcoolice.

Potrivit declarațiilor victimei, acesta ar fi consumat băuturi alcoolice într-un bar din Tomis 3 iar Nicu Iorga s-a așezat lângă el încercând să se împrietenească. Din cauza cantității de alcool consumată, în momentul plecării de la bar, inculpatul s-a oferit să îl conducă până acasă. În momentul în care au ajuns aproape de blocul în care victima locuiește, bărbatul i-a luat din buzunarele pantalonilor portofelul ce conținea suma de 500 lei, un telefon mobil marca Nokia Lumia 530 și cheile de la locuință, bunuri pe care le-a pus în sacoșa pe care victima o avea asupra sa.

Hoțul a fugit cu bunurile victimei

Persoana vătămată l-a întrebat pe bărbatul respectiv ce caută în sacoșă, însă acesta din urmă a observat că în interior se aflau mai multe sticle cu băuturi alcoolice, motiv pentru care i-a propus persoanei vătămate să le consume împreună. Victima l-a refuzat, i-a spus să îl lase în pace, s-a ridicat de pe bancă și a plecat, bărbatul necunoscut ținându-se după el. La un moment dat, aflându-se la jumătatea aleii, bărbatul necunoscut s-a pus în fața persoanei vătămate i-a smuls sacoșa din mână și a fugit cu aceasta. Văzând acest lucru, a strigat după persoana respectivă, care s-a oprit pentru un moment în dreptul pubelelor de gunoi de lângă blocul L12, dar până să o ajungă din urmă aceasta a fugit într-o direcție necunoscută, având bunurile menționate asupra sa.

 » sursa: www.replicaonline.ro

%d blogeri au apreciat: