Câinii din Viișoara latră… poate aude și primarul!

Problema câinilor vagabonzi, nu este întâlnită doar în municipiul Constanța, tot mai mulți cetățeni ai localității Viișoara, comuna Cobadin, se plâng de haitele de câini care au început să pună stăpânire pe localitate. Cetățenii se tem pentru siguranța lor, fiindu-le frică să iasă din casă, din teama de a nu fi atacați de patrupedele destul de agresive.

Cetățenii localității Viișoara, comuna Cobadin, sunt tot mai speriați haitele de câini care se pare că au pus stăpânire pe localitate.

Aceștia sunt terifiați, spunând că le este frică pentru copiii lor, mai ales pentru cei care, în drumul lor spre școală, trec pe strada Liliacului, acolo unde, își fac veacul nu mai puțin de 30 de câini, unul dintre cetățeni declarând: ”Am rugămintea la Poliția Locală de la Cobadin să vină la Viișoara, pe strada Liliacului, unde în 3 case deja sunt 30 de câini care sunt dezlegați. Nu mai pot merge copiii la școală de frica lor.”, a declarat un cetățean al localității Viișoara.

Reporterii de la Replica de Constanța au încercat să îl contacteze pe primarul comunei Cobadin, Cristian Telehoi, pentru un punct de vedere, însă acesta nu a răspuns la telefon.

Victor ROTARU

 » sursa: www.replicaonline.ro