Britney Spears s-a căsătorit pentru a treia oară. La nuntă, nu și-a sărutat doar soțul, ci și pe… Madonna (FOTO/VIDEO)

Celebra cântăreaţă Britney Spears s-a căsătorit pentru a treia oară. Alesul este tânărul Sam Asghari, antrenor personal de fitness şi actor, cu care are o relaţie de 5 ani.

La nuntă a fost plin de vedete, cum ar fi Drew Barrymore, Selena Gomez, Paris Hilton, Donatella Versace şi Madonna, care n-a ratat ocazia să o sărute pe buze pe mireasă, aşa cum a făcut-o, scandalizând showbiz-ul, în 2003, la Video Music Awards.

De data aceasta, a făcut-o la recepţia de după nuntă, unde mireasa a purtat o rochie roşie, schimbând-o pe cea albă creată pentru ea de Donatella Versace.

Britney Spears (40 de ani) s-a căsătorit cu Sam Asghari (28 de ani) pe proprietatea ei somptuoasă din Thousands Oaks, Los Angeles. Nunta n-a fost lipsită de incidente. Presa americană scrie că primul soţ al cântăreţei, Jason Alexander, ar fi încercat să intre ilegal pe proprietate pentru a opri căsătoria. A fost oprit de agenţii de securitate şi dat pe mâna poliţiei.

Uniunea celor doi vine nu la foarte mult timp după ce cântăreaţa pop şi-a recâştigat drepturile asupra propria-i viaţă. Instanţele americane au decis, după mulţi ani, că tatăl vedetei nu-i va mai fi curator şi nu-i va mai administra averea. Tatăl său câştigase acest drept într-o perioadă în care Britney se confrunta cu probleme medicale, inclusiv în ceea ce priveşte sănătatea mentală.

Britney are doi băieţi dintr-o căsnicie anterioară.

 » sursa: ebihoreanul.ro

%d blogeri au apreciat: