BRAVO, mirilor! Cunoscutul comediant Mircea Bravo s-a căsătorit

Cunoscutul comediant Mircea Bravo s-a căsătorit joi, în Parcul Central din Cluj-Napoca, cu o bistriţeancă, iar ofiţer de stare civilă i-a fost primarul oraşului, Emil Boc. Anunţul oficial a fost făcut pe reţelele de socializare de către actor.

„Să ştiţi că bărbatul din dreapta sunt eu, iar în stânga e Georgiana…soţia mea. Ieri (n.r. joi) ne-am căsătorit şi vreau să vă mulţumesc că m-aţi susţinut mereu şi acum am cu cine să împart energia pozitivă pe care mi-o trimiteţi de fiecare dată„, a scris Mircea Popa, pe numele său real, pe pagina de Facebook. 

Din imaginile răspândite în mediul online reiese că printre cei care au fost la petrecerea de după cununia civilă s-a aflat şi celebra „bunică„ a lui Mircea Bravo, iar atmosfera a fost întreținută, printre alții, de The Motans, Dirty Nano și Ansamblul Folcloric Studențesc „Mărțișorul„ din Cluj-Napoca.

(Sursa foto: efainincluj.ro)

Comentariile şi aprecieriile nu au contenit să apară, iar printre cei care i-au făcut urări s-a numărat și celebrul polițist Marian Godină, care l-a întrebat sarcastic despre ce urmează în viaţa de cuplu a celor doi proaspeţi căsătoriţi: „Felicitări, Mircea! Să fiţi fericiţi! P.S. La un copil v-aţi gândit? Când îl faceţi? Dar pe al doilea? Eu zic să nu mai pierdeţi timpul! O să vedeţi că abia atunci vi se va schimba viaţa!„, a comentat Godină, spunând că el însuşi se confruntă cu astfel de întrebări incomode.

Până săptămâna trecută, când Mircea Bravo a fost numit ambasador Via Transilvanica şi a participat la evenimentul de lansare al unui nou traseu de drumeţii în Bistriţa, actorul nu a dat prea multe detalii despre viaţa personală. 

„Nu vreau să vă spun că Bistriţa e bun sau că e rău,

 » sursa: ebihoreanul.ro

%d blogeri au apreciat: