AUR a intrat în alegerile locale cu 1899 de candidaturi validate la nivel naţional – CURIERUL ROMÂNESC

Alianţa pentru Unirea Românilor, partid lansat în decembrie 2019, a depus dosare de candidatură în 34 de judeţe şi Municipiul Bucureşti.

Astfel, membrii AUR şi-au depus în ţară candidatura la 114 primării de oraşe şi comune, iar listele de consilieri locali însumează 1426 de candidaţi validaţi. La preşedinţia consiliilor judeţene există deja 17 dosare depuse, însoţite de 295 de candidaţi pentru consilieri judeţeni.

Judeţele fruntaşe sunt Alba, Mureş, Hunedoara şi Suceava, cu 292, 291, 195 şi , respectiv, 114 candidaturi acceptate.

Şi la alegerile locale din capitală Alianţa pentru Unirea Românilor va fi prezentă pe buletinul de vot. Au fost validaţi candidaţii partidului pentru Primăria Generală a municipiului Bucureşti şi pentru sectoarele 1, 2, 3 şi 6. La Consiliul General al capitalei şi-au depus candidatura 23 de membri, iar alte 21 de dosare au fost validate la consiliile primăriilor de sector.

Claudiu-Richard Târziu, co-preşedinte al partidului, aspiră la funcţia de primar general al Capitalei. Alături de candidatura liderului A.U.R., birourile electorale de circumscripţie au mai validat candidaturile următorilor reprezentanţi ai formaţiunii: Andrei-Emil Dîrlău (filolog), pentru Primăria Sectorului 1; Ana-Maria Mihai (medic stomalog), pentru Primăria Sectorului 2; Ştefan-Ovidiu Dima (cercetător ştiinţific),

 » Citește tot articolul pe Curierul Românesc.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: