Au ieșit la pensie și au decis să trăiască restul vieții pe nave de croaziere, pentru că e mai ieftin decât rata la casă

Au ieșit la pensie și au hotărât să trăiască restul vieții pe nave de croaziere, pentru că e mai ieftin decat să plătească rata la casă

Angelyn și Burk Richard sunt iubitori de croaziere și călătorii, de când au făcut prima lor călătorie împreună în 1992. De obicei, fac în jur de o călătorie pe an, dar, după ce au făcut mai multe calcule, și-au dat seama că le-ar fi mai bine să rămână într-o croazieră pe termen lung și să-și vândă casa, decât sâ continue să plătească ipoteca.

Angelyn și Burk Richard pe un balcon

Angelyn spune: „Ne place foarte mult să mergem în croazieră și să putem vizita diferite părți ale lumii fără să ne urcăm în avion. Planul nostru inițial era să stăm în diferite țări câte o lună de zile și, în cele din urmă, să ne petrecem vacanțele pe vase de croazieră pe măsură ce îmbătrânim. Ne place să călătorim și căutam o modalitate de a o face în continuare și după pensionare, dar fără să cheltuim sume foarte mari de bani.”

Citește și: Știința spune că dacă ai peste 40 de ani trebuie să muncești numai 3 zile pe săptămână

Angelyn și Burk, care au în jur de 50 de ani trăiesc exclusiv pe vase de croazieră de mai bine de un de zile și spun că e cea mai bună decizie pe care au putut să o ia.

„Am fost cumpătați toată viața noastră pentru a economisi și a investi pentru a ne atinge obiectivul. Nu ne plac lucrurile materiale, ci experiențele. Nu plănuim să locuim permanent pe pământ în viitor”, a explicat Angelyn.

În total, viața la bord îi costă pe cei doi soți 86 de dolari pe zi,

 » sursa: qbebe.ro

%d blogeri au apreciat: