Andrei Busuioc (AUR): Clasa politică de la București nu trebuie să uite de frații de peste Prut

Vineri, 19 februarie, a ajuns la Chișinău un convoi umanitar constând în echipamente medicale și de protecție pentru combaterea pandemiei de coronavirus. În acest context, deputatul AUR Andrei Busuioc susține că va depune toate eforturile pentru ca România să fie în continuare alături de Republica Moldova.

Convoiul format din 13 camioane a transportat 1.500.000 de măști chirurgicale, 100.000 de măști de protecție de tip FFP3, 100.000 de combinezoane, 100.000 de mănuși de unică folosință, în valoare de aproximativ 2,3 milioane de euro, la capătul unui traseu de aproape 500 de kilometri.

Deputatul AUR a salutat gestul făcut de autoritățile de la București și a declarat că este imperios necesar ca România să continue sprijinul pentru Republica Moldova prin astfel de donaţii.

„Suntem uniţi prin sânge, limbă şi identitate, iar clasa politică de la Bucureşti nu trebuie să uite de fraţii de peste Prut. În calitate de senator în Parlamentul României, voi depune toate demersurile necesare pentru a ajuta Republica Moldova în această perioadă dificilă de pandemie, întrucât Prutul nu poate despărţi frate de frate!”

%d blogeri au apreciat: