Altfel de emoţii la Jocurile Olimpice: O sportivă, cerută în căsătorie de antrenorul ei după un meci (VIDEO)

Scrimera argentiniană Maria Belen Perez Maurice (36 de ani) a avut parte de cel mai emoţionant interviu. În timp ce răspundea întrebărilor jurnaliştilor de televiziune după un meci, sportiva a fost cerută în căsătorie de antrenorul ei, cu care formează un cuplu de mulţi ani, scrie libertatea.ro.

După meciul pierdut cu 12-15 în faţa sportivei maghiare Anna Marton, Perez Maurice, poreclită „Flaca”, era în mijlocul unui interviu când iubitul şi antrenorul ei, Lucas Guillermo Saucedo, a apărut cu o pancartă. Sportiva l-a observat abia după ce jurnaliştii i-au spus să se uite în spatele ei şi atunci a văzut mesajul: „Flaca, vrei să te căsătoreşti cu mine?”.

„Spune-mi da! Multă lume se uită la noi”, i-a spus antrenorul elevei. Vizibil emoţionată, Perez Maurice a ţipat în momentul în care a văzut mesajul şi pe antrenorul ei în genunchi, apoi a acceptat prompt cererea în căsătorie.

Cei doi s-au îmbrăţişat şi sărutat, apoi sportiva a continuat interviul. „Suntem foarte fericiţi. Suntem parteneri foarte buni. Desigur, avem unele dispute, dar ne bucurăm unul de celălalt. Ne iubim atât de mult şi vrem să ne petrecem viaţa împreună”, a spus Perez Maurice.

Euronews şi CNN au scris că Guillermo Saucedo şi-a mai cerut iubita în căsătorie şi în anul 2010, la scurt timp după încheierea Campionatelor Mondiale de la Paris. Atunci, a făcut-o în afara camerelor de filmat, iar cererea nu s-a finalizat cu o nuntă.

Cea mai importantă performanţă din cariera sabrerei din Argentina o reprezintă aurul de la Jocurile Panamericane, din anul 2014.

 » sursa: ebihoreanul.ro

%d blogeri au apreciat: