A falimentat cazinoul

  1. Jocuri Cazinou Blackjack Profitabil 2023: Luminile intermitente și animațiile stelare fac ca acest slot de cazino să fie impresionant din punct de vedere vizual, în timp ce potențialul său ridicat de plată face lucrurile și mai atrăgătoare.
  2. Online Păcănele Jocuri De Noroc 2023 - Îți prezentăm cele mai bune cazinouri online și bonusurile acestora pentru sloturile video, ce reprezintă cele mai căutate jocuri de casino online în România..
  3. Sigure Slot Câștigător Online Bonus Fara Depunere Cazinou Fără Depozit: Cel mai rapid mod de a învăța este de a juca poker online, dar dacă aveți răbdare, ai putea juca la un cazinou local, precum și.

Cel mai bun site de pacanele online

Jocuri De Noroc Ruleta Gratis Online În România
Prima stațiune, El Rancho Vegas, a fost înființată în 1941 pe o porțiune de teren chiar în afara limitelor orașului.
Cele Mai Bune Opțiuni Blackjack Online Sigure Și Gratuite Fără Depunere
Celelalte role se vor roti ulterior de până la 10 ori.
BitCoin devine o prezență mai mare în societate și acest lucru este evident și aici.

Cele mai bune blackjack sigur gratuite fara depunere

Pariuri Online Franta
SwCPoker tranzacționează folosind cripto-valutele Bitcoin și Bitcoin Cash, iar tabelele sunt exprimate în aceste două monede.
Română Sloturi Gratis Online
Jucătorii pot juca Golden Ticket folosind desktopul, tableta, mobilul.
Jocuri Cazinou Fără Depozit Gratuite Română Păcănele Mobil

Adrian Costea (AUR): Biserica „Sfântul Nicolae” din Broșteni (jud. Ialomița) are nevoie urgentă de fonduri pentru lucrări de restaurare

Un monument istoric de mare însemnătate din județul Ialomița are nevoie urgentă de restaurare. Este vorba despre Biserica „Sfântul Nicolae” Broșteni, construită în anul 1859, sub ctitoria magnatului de origine aromână Evanghelie Zappa, în prezent clasificată ca monument istoric. Adrian Costea, senator AUR de Ialomița, implicat în rezolvarea problemelor județului, a transmis sesizări referitoare la necesitatea demarării procesului de restaurare a bisericii din Boroșteni către Secretariatul de Stat pentru Culte, Institutul Naţional al Patrimoniului și Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene.

Lăcașul de cult este un simbol important al comunității – biserica este pictata în tehnica al fresco, iar dintre obiectele de valoare se mai păstrează icoanele praznicale și policandrul care se gasesc la Muzeul Județean Ialomița. De asemenea, în curtea bisericii se gasesc mormintele lui Evanghelie Zappa și ale vărului sau Constantin cu familia.

În ceea ce privește nevoile de finanţare a renovării bisericii, documentaţia tehnică, etapă preliminară şi necesară pentru demararea lucrărilor, are nevoie de o finanţare care se ridică la aproximativ 30 000 de euro, sumă imposibil de acoperit din fondurile proprii ale parohiei, punctează senatorul AUR Adrian Costea.

În acest context, Costea solicită autorităților vizate să transmită dacă există o linie de finanţare, respectiv un apel de proiecte dedicate monumentelor istorice de importanţă naţională, cel puţin pentru finanţarea studiilor necesare demarării lucrărilor de renovare.