Actorul Horațiu Mălăele are coronavirus | .News

Horațiu Mălăele (sursa foto: Horațiu Mălăele / Adevărul)

Horaţiu Mălăele a fost confirmat cu COVID-19. Actorul urma să plece peste câteva zile la Iaşi, la Gala Serilor Filmului Românesc, dar nu va mai participa acolo, informează Adevărul. 

În vârstă de 68 de ani, celebrul actor Horațiu Mălăele a fost confirmat cu noul coronavirus.

Actorul urma să plece peste 3 zile la Iaşi, unde era invitat de marcă în cadrul Galei de deschidere a celei de-a unsprezecea ediţii a Serilor Filmului Românesc, însă deplasarea a fost anulată.

„Virusul nu alege – recent, actorul şi regizorul Horaţiu Mălăele a fost diagnosticat cu Covid-19. În aceste condiţii, spectatorii care îl aşteptau la Iaşi sunt rugaţi să păstreze gândurile de bine, să se bucure de atmosferă şi film, în compania invitaţilor din program. Biletele achiziţionate pentru spectacolul Sunt un orb, din cadrul SFR, vor putea fi păstrate pentru data la care va fi reprogramat evenimentul.“, transmit organizatorii.

Actorul Horaţiu Mălăele a susţinut campania de informare cu privire la riscurile pandemiei, numărăndu-se printre personalităţile care au apărut ţinând foi cu mesajele „#staiacasa” sau „staţi în casă”, alături de Gheorghe Hagi, Cristi Chivu, Gică Popescu, Ilie Năstase, Smiley şi Florin Chilian.

Valentin-Horaţiu Mălăele este actor, regizor, caricaturist şi scriitor român. S-a născut în satul Tahomir din Târgu-Jiu şi a ajuns la Bucureşti într-un moment de glorie al teatrului românesc. A jucat primul rol în 1974, la Studioul Casandra, intepretându-l pe Fabinard, în spectacolul „Pălăria florentină” de Eugène Labiche, în regia lui Ovidiu Schumacher.

 » Citiți mai multe…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: