ActiveNews publică CONTRACTELE SECRETE cu PFIZER și MODERNA. Primele prețuri ale vaccinurilor „GRATUITE” și problema principală a contractelor: statele cumpărătoare sunt responsabile de reacțiile adverse. Clauzele sunt ILEGALE

Comisia Europeană și țările membre au ținut (până acum) secrete prețurile negociate cu mamuții industriei farmaceutice Pfizer, Moderna, AstraZeneca sau Johnson&Johnson sfidând normele democratice și transparanța oricărui proces care presupune fonduri publice. ActiveNews este prima publicație din România care scoate la lumină învoielile ascunse, care cuprind clauze secrete, semnate și parafate de Comisia Europeană în detrimentul cetățenilor europeni, în detrimentul românilor.

Citiți și: Avocatul Gheorghe Piperea, reacție la
Scandalul Contractelor companiilor Pfizer și Moderna „imune” în fața
reacțiilor adverse: Dreptul UE nu permite exonerarea de răspundere a
producătorilor de vaccinuri. EXCLUSIV

Practic, bugetele naționale, veniturile noastre, au fost privatizate fraudulos, fără acordul contributorilor, dintre care, cel puțin în România, s-ar putea să nu se vaccineze mai bine de 50%. Ba am mai auzit și tâmpenia incomensurabilă ventilată de agenții propagandiști ai Sistemului cu faptul că vaccinurile „sigure” și „eficiente” mai sunt și „gratuite”.

Orice stat ar trebui să dea socoteală – și probabil o mână de avocați ar putea să-l tragă la răspundere și pe cel autohton – pentru faptul că sunt cheltuite sute de milioane de euro – și la nivel european miliarde – din bugetul public, pentru cumpărarea și injectarea de seruri aflate încă în faza de testare, fără ca fondurile acestui experiment să fie date publicității și, mai ales, fără ca cineva să răspundă de efectele adverse ale vaccinării, care merg, după cum s-a dovedit, până la moarte.

Riscuri mai mari ca vaccinat decât ca infectat

În timp ce autoritățile iresponsabile de la noi se străduiesc să omoare mai departe românii cu injectarea vaccinului AstraZeneca – de exemplu – Institutul Norvegian de Sănătate Publică a admis în urmă cu câteva zile că, cităm, „există un risc mai mare de a muri după vaccinarea cu AstraZeneca decât de a muri după infectarea cu Covid”. Ați văzut undeva știrea aceasta? Nu. Probabil o s-o publice tot numai ActiveNews, în (unică) premieră. Dar nu ar fi trebuit să o mediatizeze cumva aceiași medici criminali care au transmis pe televiziuni că vaccinurile sunt „sigure” trimițând (unii) oameni la moarte? Nu ar fi trebuit ca știrea aceasta să se transforme într-un avertisment de sănătate recomandat de CNA pentru TVR, Radioul Național și presa care a mâncat zeci de milioane de euro până acum din palma murdară a Guvernului?

Iată că ActiveNews a aflat și prețurile plătite de cetățenii europeni pentru aceste experiment uriaș, prețuri ținute la secret de cei care ar trebui să ne reprezinte, guvernanții noștri și Comisia Europeană – momentan pentru vaccinurile Pfizer/BioNTech și Moderna -, și le publicăm în premieră pentru presa română, împreună cu contractele secrete, așa cum ne-au fost transmise de un colaborator al nostru din străinătate.

Secretul deranjează și peste Ocean

Decizia de a fi oferite cu țârâita unele contracte cu giganții vacciniști – dar cenzurate în dreptul prețurilor și condițiilor – a scandalizat până și New York Times-ul,

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

%d blogeri au apreciat: