Aberațiile scoase pe gură de Streinu Cercel de-alungul timpului. Nimic din ceea ce a zis nu s-a înfăptuit

Streinu Cercel este doctor și dacă ar fi să ne luăm după titlurile ce le deține ar trebui să fie unul dintre cei mai buni, o persoană în care te poți încrede.

Însă realitatea depășește titlurile ce le deține și pe care nu știm cum le-a obținut, declarațiile pe care le-a făcut de-alungul timpului fiind ori aberante, fie s-au înfăptuit dar exact pe invers.

Declarația care l-a făcut cunoscut în aceste zile este aceea că ar trebui România să impună măsura izolării totale a persoanelor mai în vârstă de 65 de ani. Adică să facem un fel de lagăr de concentrare modern pentru cei peste o anumită vârstă. Nu luăm în considerare faptul că Cercel este trecut de 64 de ani, dar nu are încă 65 de ani. Teoria sa spune că bătrânii ar trebui izolați în spații de cazare cum ar fi hotelurile și pensiunile, iar viața în România să decurgă normal.

Dar nu este prima aberație pe care o scoate Streinu Cercel pe gură. Atunci când a început criza sanitară în China el a prezis că șansele ca acesta să ajungă în România sunt extrem de reduse. Și de această dată Streinu Cercel a comis-o. Nu doar că virusul a lovit puternic toată lumea, dar România a fost obligată să bage în izolare toată populația țării astfel încât să nu ajungem în situația Americii sau a Italiei.

Dar Cercel nu s-a oprit aici. La începuturile epidemiei doctorul a declarat că acest virus este de 10 ori mai puțin grav decât gripa normală. Așa de bine se pricepe doctorul că la acest moment mai multe spitale din România sunt închise datorită coronavirusului și avem doctori care au decedat ca urmare a infectării. Nici de această dată doctorului nu i-a ieșit.

Streinu Cercel lasă impresia să face medicina pe ghicite, adică dacă îi iese bine, dacă nu… asta e, clientul este cel care se duce pe lumea cealaltă iar el a mai făcut un test.

Dar specialistul nu s-a lăsat și s-a legat și de spirt, adică alcoolul sanitar. Acesta a afirmat că spirtul, folosit de sute de ani în medicină, nu este la fel de eficient precum clorul.

Streinu Cercel este doctor specialist ce a consultat miniștrii sănătății încă din timpul comunismului. Vă puteți imagina de ce România se află în această situația din moment astfel de specialiști vin și oferă asistență celor care conduc țara.

Alianța pentru Unirea Românilor a cerut scoaterea din sistemul medical a lui Dumitru Cercel:

Partidul A.U.R. solicită demisia sau demiterea domnului Streinu-Cercel din orice funcție publică deținută. Prin declarațiile și propunerile stupefiante făcute de-a lungul timpului care au culminat cu planul „Vacanța mare” făcut public în aceste zile și care prevede oprirea totală a țării timp de 3-4 luni și instituirea unui „guvern anti-pandemie”, ilegitim, nedemocratic și neconstituțional, acest om s-a discreditat definitiv.

Preluat: https://60m.ro/aberatiile-scoase-pe-gura-de-streinu-cercel-de-alungul-timpului-nimic-din-ceea-ce-a-zis-nu-s-a-infaptuit/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: