După 12 ani împreună, Shakira și Pique s-au despărțit. Ce scrie presa din Spania

Unul din cele mai cunoscute cupluri ale lumii mondene internaționale, cântăreața Shakira și fotbalistul Gerard Pique au anunțat că s-au despărțit, după 12 ani de relație.

Cei doi au împreună doi băieți, despre care spun că sunt preocuparea lor principală acum.

„Regretăm să confirmăm că ne despărţim. Pentru bunăstarea copiilor noştri, care sunt prioritatea noastră cea mai mare, vă rugăm să ne respectaţi intimitatea”, se arată în comunicatul comun transmis sâmbătă de agenția lor de PR.

Presa din Spania scrie că despărțirea s-a datorat infidelității lui Pique. La începutul lunii iunie, ziarul El Periodico a scris că fotbalistul ar fi înșelat-o pe cântăreață, motiv pentru care Shakira i-a cerut să se mute singur în apartamentul lui, ceea ce s-a și întâmplat.

Cercetați pentru evaziune fiscală

Celebra cântăreață columbiană l-a cunoscut pe fotbalistul care joacă pentru Barcelona în 2010, la filmările imnului de la Campionatul Mondial din Africa de Sud. Pique a apărut în videoclipul piesei „Waka Waka (This Time for Africa)”, cântată de Shakira, melodia oficială a turneului.

Shakira și Pique au împreună doi băieți, dar nu au fost niciodată căsătoriți. De asemenea, ei au aceeași dată de naștere, dar cântăreața columbiană este cu 10 ani mai în vârstă. Ea are 45 de ani, iar Pique 35. Cei doi mai au ceva în comun: amândoi au avut probleme cu Fiscul. Shakira are un proces de evaziune fiscală în Spania, procurorii acuzând-o că datorează impozite în valoare de 14,5 milioane de euro, în timp ce Pique a fost suspectat că a fentat impozite în valoare de 2,1 milioane euro.

Săgeți spre Pique?

Zvonuri despre despărțirea lor au circulat de mai multe ori în decursul anilor. Recent, Shakira a lansat o piesă nouă, „Te felicit”, ale cărei versuri sunt un repertoriu de reproșuri față de partenerul ipocrit,

 » sursa: ebihoreanul.ro