TUPEU. Coaliția Toxică trage cu dinții să țină guvernarea: pregătește fraudarea alegerilor din 2020. Iată metoda

Guvernul României pregătește deja fraudarea alegerilor parlamentare și prezidențiale din 2024.

Coaliția Toxică formată din PSD-PNL-UDMR a pus gând rău democrației din România.

Deși în sondajele de casă se prezintă foarte bine, se pare că panica a cuprins partidele actuale. Așa se face că una se spune dar prin fapte altceva se poate observa.

Cu riscuri majore să nu obțină mai mult de 50% din opțiunile de vot, PSD și PNL pun la cale fraudarea alegerilor din anul 2024.

Cum forțăm primarii ca să tragă pentru partid?

Metoda este una simplă: cum forțăm aleșii locali, adică primarii și consilierii, să se lupte și pentru partid, adică pentru alegerile parlamentare și prezidențiale? Se știe prea bine că primarii se dezic de partide deoarece asociarea le-ar face foarte mult rău. Majoritatea reduc la minim comunicarea cu privire la apartenența politică deoarece în acest fel mai obțin niște voturi. Un primar nu este omul unui partid, un primar este omul tuturor cetățenilor, el nu dorește să meargă contrac curentului.

Cu toate acestea primarii au fost felul de metode prin care să aducă la vot alegătorii. Spre exemplu flotanții reprezintă una dintre metode, mituirea directă a alegătorilor cu bani, oferirea de tot felul de beneficii de-alungul timpului sau chiar în perioada de alegeri.

Politicienii de la centru doresc să folosească toate aceste avantaje și în interes propriu. S-a constatat la ultimele alegeri parlamentare că deja nu mai contează dacă ai primari sau nu deoarece aceștia nu muncesc deloc pentru partid.

Tocmai de aceea PSD și PNL au propus comasarea celor două cicluri de alegeri: locale și parlamentare.

CCR deja s-a pronunțat asupra acestui lucru

CCR s-a pronunțat asupra desfășurării în aceeași zi a alegerilor locale și a celor parlamentare: nu este voie. Se pare că acest demers este unul neconstituțional deoarece ar duce la influențarea rezultatelor.

PSD și PNL , prin vocile lui Marcel Ciolacu și a lui Florin Cîțu, caută să facă blat cu partidele parlamentare. Cei doi au spus că ar fi bine să existe un consens cu privire la acest lucru.

Cică ar fi bine pentru ca să facem economie de bani. Fiecare o întoarce după interese: dar când se dau 15.000 de euro lunar pentru un parlamentar nu este vorba tot despre bani? Dar când se acordă pensii speciale nu este vorba tot despre bani? Dar când încasăm milioane de euro lunat nu este tot despre bani? Sigur că ei mint după cum respiră numai ca să țină mâna pe funcție.

AUR deja a anunțat că nu va face blat cu PSD și PNL și a declarat că va face plângere la curtea constituțională.