Cîțu, despre locul ocupat de PNL în sondaje: „Puteam să fim mult mai sus dacă nu existau câteva sincope în ultimele trei luni de zile”

Preşedintele liberalilor Florin Cîţu afirmă, luni, că PNL putea fi ”mult mai sus” în sondaje, dacă nu existau ”câteva sincope” în ultimele trei luni şi de aceea este necesară o evaluare intermediară a performanţei miniştrilor şi Guvernului.

”Pe mine mă interesează PNL să aibă o performanţă bună şi m-am uitat la câteva sondaje. Astăzi puteam să fim mult mai sus dacă nu existau câteva sincope în ultimele trei luni de zile”, a declarat Florin Cîţu, potrivit news.ro.

Președintele Senatului a adăugat că ”nu trebuie să ne ascundem în spatele unor scuze”, iar Guvernul trebuie să performeze pentru a putea gestiona toate crizele cu care se confruntă, alături de implementarea PNRR.  

 Întrebat cine a generat sincopele la care face referire, Cîţu a afirmat: ”Toate discuţiile le am în coaliţie”.  

Primele rezultate ale unor sondaje care evaluează percepţia asupra miniştrilor sunt discutate în PNL, afirmă surse liberale. 

Conform surselor citate, liderul PNL a organizat sondaje care evaluează percepţia asupra miniştrilor, iar unele dintre rezultate au sosit. 

Recent, în partid s-a discutat despre faptul că Florin Cîţu se gândeşte la o remaniere, în contextul în care PNL a crescut în sondaje. Ca urmare, liderul PNL consideră că este momentul să fie promovaţi oameni noi. 

În 7 februarie, Cîţu afirma că ar vrea să îi vadă pe membrii Cabinetului Ciucă venind cu mai multe soluţii. 

 » Citiți tot articolul pe : www.zcj.ro

Lasă un răspuns