Ambasadorul Republicii Coreea de Sud în România, întâlnire cu Boc

Primarul Emil Boc a primit vizita E.S. domnul Kim Yong Ho, Ambasadorul Republicii Coreea de Sud în România.

”Am primit vizita E.S. domnul Kim Yong Ho, Ambasadorul Republicii Coreea de Sud în România în Sala de sticlă a Primăriei Municipiului Cluj-Napoca. Cu această ocazie, am adus mulțumiri E.S pentru toate acțiunile de cooperare dintre municipiul Cluj-Napoca și Coreea de Sud. Aceasta a fost vizita de rămas bun, domnul ambasador urmând să-și încheie mandatul.

Relația de înfrățire dintre Cluj-Napoca și orașul Suwon datează de peste 20 de ani și s-a concretizat de-a lungul timpului în proiecte bilaterale în domenii precum educația, inovarea sau cultura, iar în ultimul timp în demersurile de combatere a pandemiei de COVID-19. Cu ocazia a 20 de ani de înfrățire, orașul nostru a găzduit „Festivalul Cluj-Suwon”, un eveniment cultural de excepție care a reunit cultura românească și cea coreeană.

De asemenea, am prezentat delegației diplomatice proiectele desfășurate sau care urmează să fie derulate pe termen de mediu și lung de Primăria Cluj-Napoca în materie de mobilitate urbană durabilă, dimensiune verde sau infrastructură modernă. La întâlnire E.S. a fost însoţit de soția sa, doamna Kim Sung-hee și de domnul Song Hoyoung, interpret în cadrul ambasadei”, a declarat Boc. 

 » Citiți tot articolul pe : www.zcj.ro

Lasă un răspuns