Rareș Bogdan, după ce a ”eliminat” pensiile speciale în 30 de zile: Mă voi concentra pe proiectele mele internaționale – 60m.ro

Distribuie acest articol!

Europarlamentarul Rareș Bogdan a declarat duminică seara, cu modestie, că lui îi ajunge postul de prim-vicepreședinte al PNL și că acum, odată rezolvate lucrurile în țară, în următorii doi ani se va întoarce la Bruxelles, pentru a se concentra pe proiectele internaționale. Fostul moderator de la Realitatea TV a adăugat, într-o emisiune la postul B1 TV, că dacă nu era el, Florin Cîțu „nu câștiga niciodată” președinția PNL. Rareș Bogdan a mai promis eliminarea pensiilor speciale în 30 de zile, însă și acest lucru a fost doar o minciună de campanie a PNL.

 „Următorii doi ani de zile mă voi concentra enorm, pe de o parte, pentru a sprijini guvernarea, dar pe de altă parte pe proiectele mele internaționale și pe proiectele mele de la Bruxelles, plus pentru a aduce un spor de amprentă conservatoare în politica liberală“.

Rareș Bogdan afirmă că el l-a făcut șef la PNL pe Florin Cîțu: „Eu le-am spus tuturor – dacă eu, Emil Boc și Gheorghe Flutur ne punem lângă un candidat, acela va câștiga! Dacă nu mă puneam eu cu Emil Boc și cu Gheorghe Flutur lângă Florin Cîțu, nu câștiga niciodată. Dacă ne puneam lângă Ludovic Orban, azi era președintele partidului! Era premierul României, este un om care a performat ca ministru al Finanțelor. E omul pe care Partidul Național Liberal, noi, echipa din jurul său, l-am ales să fie candidat și președinte al partidului. Eu sunt prim-vicepreședinte, consider că este o poziție absolut onorantă și suficientă pentru mine“.


Distribuie acest articol!