Sky Restaurant și-a schimbat conducerea în acest an și propune o noua experiență culinară. Restaurantul a fost preluat de Mihaela Gagea-Popescu, antreprenor cu un business în industria cărnii, care a implementat un meniu unic in Timișoara, inspirat din cele mai selecte restaurante mediteraneene si internaționale.
Meniul a fost schimbat în totalitate și a fost realizat de chef Salvo Lo Castro. Cu o experiență bogată în restaurantele italiene, chef Salvo a schimbat meniul de vară, iar în perioada următoare, acesta va introduce meniul de toamnă. Preparatele culinare se diversifică mergând pe principiul simplu pe care natura ni-l oferă: adaptabilitate pe sezon. Asta înseamnă că savoarea este mai intensă iar alimentele sunt mai bogate în proprietăți dacă specialitățile sunt pregătite din roadele fiecărui anotimp.
Chef Salvo Lo Castroeste cunoscut pentru experiența sa atât pe plan național, cât și pe plan internațional. Acesta a lucrat timp de zece ani la Vatican, unde a gătit pentru Papa Ioan Paul al II-lea, dar și la evenimente private găzduite de Robert De Niro și Silvio Berlusconi.De altfel, Anthony Hopkins a transmis “felicitări bucătarului” atunci când a gustat din preparatele gătite de el.
“Experiența nouă pe care vrem să o oferim a fost coroborată cu îmbunătățirea rețelei de furnizori. Aducem legume și fructe proaspete, de la producătorii locali din zonă. Suntem foarte atenți și în ceea ce privește calitatea cărnii. Dorim să menținem preparatele la cel mai înalt nivel, iar pentru asta este nevoie de carne de cea mai bună calitate. Deja am selectat ferme din apropierea Timișoarei, care ne furnizează ingrediente proaspete, astfel încât drumul până în farfuria clientului să fie cât mai scurt. Prin această decizie reușim să susținem și agricultura locală. Atât clienții vechi, cât și cei noi au îmbrățișat schimbarea,