SEXGATE la Agricultură: Oros ministrul PLAYBOY

După cum bine se știe puterea este cel mai puternic afrodisiac care a existat vreodată pe această planetă. Orice urmaș al lui Adam, odată ajuns în vârful piramidei, începe să creadă că el este lupul alfa (este cel mai frumos exemplar din specia sa) și puterea pe care o deține începe să atragă ca un magnet o multitudine de curtezane care vor și ele să beneficieze de o bucată din puterea masculului alfa.

În același mod, șeful de la agricultură, prof. univ. dr. veterinar Nechita Adrian Oros, care și-a început epopeea în urmă cu un an, a reușit o frumoasă performanță: să promoveze câteva doamne deosebite care au știut cum și când să-și ofere farmecele cele mai dorite de către orice mascul.

Totul a început încă din primele zile ale numirii sale în funcția de ministru al agriculturii, când o voluptoasă domnișoară brună a fost transferată la Ministerul Agriculturii pentru a-i asigura necesarul de nevoi primare domnului ministru, aceeași domnișoară care, dacă urmăriți pagina de facebook a ministrului sau emisiunile cu tematică agricolă de pe postul național de televiziune, apare, din greșeală, mai mereu în cadrele luate de către operatorii care filmau inteviurile cu ministrul. Este vorba despre Mihaela Boca, un eminent doctor în construcții care se recomandă ca fiind șefa de cabinet a ministrului Oros.

Boca Mihaela
Oroș & Mihaela

Oare de unde a avut domnișoara bani pentru o centură Yves Saint-Laurent? Salariul dumneaei este suficient pentru accesorii de la mari case de modă sau există alte surse pentru gusturile sale fine ? Sau se fotografiază pentru a da bine pe rețelele sociale cu fake-uri? 

Boca Mihaela

 O altă splendoare care a beneficiat de grația domnului ministru Oros, ajungând director general în cadrul Agenției Domeniilor Statului, o agenție care are sute de mii de hectare în patrimoniu și contracte cu cei mai mari fermieri din Romania, este doamna Camelia Procop, o obișnuită a muncii de prin birourile șefilor vremelnici fie ei din ALDE, PSD sau PNL, care a reușit, pe propriile sale coapse și așa-zisă inteligență, să se cocoațe până în vârful instituției. Dacă nu credeți, solicitați mai multe informații colegilor ei din cadrul Agenției Domeniului Statului, unde sunt mulți doritori care vor să vă relateze o seamă de întâmplări adevărate. Trebuie evidențiat faptul că atât de bine și des a prestat doamna Procop încât a ajuns să fie promovată pe lista de candidați pentru Camera Deputaților pe listele PNL din Județul Tulcea.

Camelia Procop

Pentru a-și alunga monotonia și pentru a nu se plictisi, ministrul Oros a mai primit un bonus de la apropiatul său colaborator, domnul secretar de stat Emil Dumitru, care după ce a cucerit-o pe una dintr subalterne la câteva pahare de vin și un fum de ”fân uscat”, a plasat-o pe ruta Bruxelles via cearșeafurile fine ale domnului Adrian Oros. Pentru a vă devoala personajul vă spunem că este vorba despre doamna Maura Herinean, o moldoveancă roșcată care în prezent lucrează la Reprezentanța Permanentă a  Romaniei la UE. Întrebare este dacă nu cumva și acolo, doamna va practica aceleași sporturi pe care le-a exersat și în capitala României.

Maura Herinean

Pentru că avea foarte mult timp liber la dispoziție, munca la birou nefiind punctul forte al domnului ministru, a mai aparut o oportunitate, o veche și distinsă colegă de partid a fost transferată tot de la Cluj, pe poziția de Director într-una dintre direcțiile importante din Ministerul Agriculturii. Chiar dacă nu mai este la prima tinerețe frumoasa liberală, Gabriela Girboan, a reușit să-l impresioneze pe ministrul Oros cu abilitățile și veleitățile sale manageriale și l-a convins să o suțină pentru a ajunge la București. Să fie între cei doi o relație mai veche care are nevoie de apropiere pentru a nu se pierde?

Gabriela Girboan

Epopeea acestui mascul alfa nu se termină aici, povestea continuă. După atâta efort și realizări mărețe pentru agricultura României, ministrul Oros a mai reușit să găsească o tânără cu perspectivă pe care să o împingă de la spate, la propriu dar și la figurat, în funcția de director general al unei agenții din subordine. Este vorba despre o cunoscătoare a sistemului public, cu bunele și cu relele lui, adusă în Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale de pe vremea remarcabilului cormoran Petre Daea, o figură prea emblematică pentru ministerul agriculturii. Gabriela Baciu, după ce a urmat aproximativ aceeași filieră cu precedenta reprezentantă a sexului frumos, anterior amintită, doamna Herinean, a ajuns la conducerea Agenției Naționale a Zonei Montane.

GABRIELA BACIU

În aceste vremuri când primul ministru, a numit șase secretari de stat la Ministerul Agriculturii în loc de cinci, ”că de”, aceste genii stau foarte bine cu matematica, ministrul Oros este câștigătorul unui secretar de stat în plus, datorită competențelor sale. Aviz autorităților de anchetă.

Pe această cale anunțăm toate doamnele și domnișoarele disponibile care își doresc să acceadă la o carieră în administrația publică să nu ezite sa-l contacteze pe acest personaj Oros sau pe apropiații acestuia, pentru a putea beneficia, astfel, de multe favoruri și o de o ascensiune fulminantă pe cele mai înalte culmi ale extazului și fericirii. Ne mai întrebăm dacă nu cumva aceste metehne au fost căpătate din perioada în care domnul ministru se afla la catedră.

Va urma!

%d blogeri au apreciat: