Restaurantele McDonaldʼs din Moscova s-au redeschis sub brandul rusesc „Gustos şi atât”

Restaurantele McDonaldʼs din Moscova au fost redeschise duminică sub brandul Gustos şi atât (Vkusno & tochka) deţinut de firma rusească cu acelaşi nume.

Potrivit Mediafax ruşii au păstrat interiorul şi produsele celor 15 localuri dar au eliminat orice referire la vechea denumire a acestora.

Directorul executiv al companiei, Oleg Paroev, a declarat pentru Reuters că noul proprietar al lanţului de restaurante vrea să redeschidă 200 de unităţi până la sfârşitul lunii iunie şi toate cele 850 de unităţi până la sfârşitul verii.

„Scopul nostru este ca oaspeţii noştri să nu observe nicio diferenţă în ceea ce priveşte calitatea, nici în ceea ce priveşte ambianţa”, a susţinut directorul executiv al Vkusno & tochka în cadrul unei conferinţe de presă organizate.

Paroev a spus că firma va păstra „preţuri accesibile” dar nu a exclus eventuale scumpiri datorate inflaţiei.

Întâlnirea cu jurnaliştii a fost organizată, în mod simbolic, la primul restaurant McDonaldʼs din Moscova, inaugurat în 1990, care a dat semnalul dezgheţării relaţiilor dintre occident şi Rusia.

Tot de aici a început şi rebrenduirea lanţului de restaurante după ce în urmă cu o lună McDonaldʼs şi-a anunţat ieşirea din Rusia ca urmare a invadării Ucrainei pe 24 februarie.

Evenimentul este reprezentativ pentru modul în care cele două mari puteri mondiale îşi întorc spatele şi constituie un test privind modul în care economia rusească va reuşi să reziste retragerii companiilor occidentale.

 » sursa: ebihoreanul.ro

%d blogeri au apreciat: