Distribuie acest articol!
Agenția internațională de știri Reuters se laudă oficial cu „lipsa de părtinire”, dar implicarea președintelui său în consiliul de administrație al Pfizer ridică întrebarea: cum putem avea încredere în ceea ce relatează agenția Reuters pe tema „vaccinurilor” Covid?
Președintele (fost director general) agenției internaționale de știri Reuters este, de asemenea, un investitor important și membru al consiliului de administrație al Pfizer. Reamintim ca Reuters este si cel mai important „fact checker” pe chestiunile vaccinurilor, „demontand” ceea ce opinia publica reclama prin ceea ce autoritatile numesc „terorii ale conspiratiei”, fireste, toate cele „verificate” de agentia de stiri fiind considerate „fake-news” si ca „numai ce comunica Pfizer e adevarat”!
Rolurile influente ale lui James C. Smith în ambele organizații „ridică probleme serioase de conflict de interese”, notează National Pulse, deoarece agenția internațională de știri Reuters nu numai că a acordat o acoperire extinsă „vaccinului” COVID-19 al Pfizer în special, dar a jucat un rol major în discreditarea scepticilor și a oricărei critici a poveștii oficiale despre coronavirus. Trebuie remarcat și faptul că Smith face parte, de asemenea, din consiliul unui departament al Forumului Economic Mondial (WEF) care declara „Marele Reset” legat de pandemie și este, de asemenea, în consiliul consultativ al British American Business și al Atlantic Council, organizatii globaliste.
Agenția internațională de știri Reuters este considerată una dintre principalele surse de știri internaționale. Rapoartele sale sunt preluate de un număr mare de instituții media și influențează astfel miliarde de oameni. În lumea mass-media, Reuters este chiar citată ca fiind una dintre „cele mai importante 4 surse de știri globale independente și imparțiale”.
National Pulse a numărat aproximativ 22.000 de articole Reuters care menționează Pfizer (față de 8.200 care menționează Moderna) numai în ultimul an. Aceste articole prezintă Pfizer într-o lumină în general pozitivă, iar Reuters discreditează, de asemenea, criticii Pfizer. Rolul autoproclamat al Reuters de „verificator de fapte” este cel care sporește amploarea manipulării. Un sondaj al celor mai recente verificări ale Reuters arată că majoritatea sunt dedicate apărării vaccinurilor COVID-19 și negării efectelor secundare ale acestora.
De exemplu, o recentă „verificare a faptelor” (fact-check) afirmă că „nu există în prezent nicio dovadă că vaccinurile COVID-19 sunt legate de o creștere a numărului de sportivi care se prăbușesc sau mor din cauza unor probleme cardiace, cum ar fi miocardita”. Această declarație a agenției de presă Reuters este făcută în ciuda faptului că aceasta recunoaște că „mai multe studii sugerează o legătură între miocardită și vaccinurile Pfizer/BioNTech și Moderna”. Fostul vicepreședinte al Pfizer, Dr. Michael Yeadon, a documentat cel puțin două duzini de incidente recente în care atleții s-au prăbușit, s-au îmbolnăvit sau au murit, în principal din cauza unor probleme cardiace, observând că rata acestor evenimente a crescut în ultimele săptămâni.
Alte articole Reuters din categoria „fact-checking” susțin că nu există „nicio dovadă că vaccinul COVID-19 de la Pfizer provoacă boala Alzheimer” sau că nu există „nicio dovadă care să susțină afirmația unui fost om de știință de la Pfizer privind efectele secundare ale vaccinului COVID-19 la copii”, referindu-se la afirmația doctorului Yeadon potrivit căreia „vaccinurile COVID-19 au de 50 de ori mai multe șanse de a ucide copii decât COVID-19 însuși”. Ar fi greu de găsit o „verificare a faptelor” Reuters care să confirme o critică a „vaccinurilor” COVID-19 ale Pfizer sau ale altor companii farmaceutice multinaționale. Aveți acum confirmarea că nu puteți avea încredere nici in media care se declara „independenta” de sistem.
Distribuie acest articol!