Coronavirus: Polonia reinterzice zborurile dinspre România / Care este data la care măsura intră în vigoare | .News

Coronavirus: Polonia reinterzice zborurile dinspre România / Care este data la care măsura intră în vigoare (sursă foto: Pikist)

Polonia interzice zborurile dinspre 46 de țări, printre care și România, transmite Reuters, citat de Agerpres. Măsura intră în vigoare de la data de 2 septembrie, fără a fi cunoscută și data până la care va fi valabilă.

Alte țări dinspre care zborurile vor fi interzise sunt Franța, Spania, Muntenegru, Croația, Israel, Mexic, SUA și Brazilia.

O astfel de măsura a mai fost luată în Polonia în timpul lunii martie. Odată cu relaxarea măsurilor, restaurantele, hotelurile și centrele comerciale s-au redeschis, iar zborurile companiei aeriene naționale au fost reluate de la 1 iunie. Creșterea numărului de cazuri apărute în această perioadă este un motiv de îngrijorare suficient pentru a reintroduce măsuri restrictive.

Polonia se confruntă cu o creștere a numărului de infectări cu SARS-CoV-2. În total, bilanțul infectărilor cuprinde 64.689 de cazuri, dintre care 2.010 s-au soldat cu decesul pacienților.

 » Read More

Lasă un răspuns