Autoritățile au vrut să-l sinucidă pe ziaristul Marius Huțanu din Pitești la fel ca pe tânărul decedat după vaccin Bogdan Daniel Berki, din Hunedoara. O PISICĂ și un CĂȚEL nu le-au lăsat. CINE dă ordine pentru falsificarea morților de VACCIN din România?


ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Jurnalistul Marius Huțanu din Pitești a
fost găsit mort în propriul apartament la vârsta de numai 48 de ani,
după ce pompierii au spart ușa pentru a putea pătrunde înăuntru (la fel ca în cazul ziaristului constanțean Paul Pârvu, vaccinat, conform propriilor sale declarații, găsit însă după spargerea ușii cu AVC dar declarat mort de… Covid). Deși s-a vehiculat posibilitatea unei sinucideri sau a
unei asfixieri cu monoxid de carbon, prietenii de pe Facebook au dat alt verdict posibil: „Infarct. Plus diabet”, după cum a publicat ActiveNews vineri, 28 februarie a.c.. Nu se cunoaște încă exact dacă era sau nu vaccinat. Cert e că autoritățile locale au vrut să-l „sinucidă” exact ca în cazul studentului Bogdan-Daniel Berki, tânărul de 22 de ani din Hunedoara decedat după o doză de vaccin Pfizer.

Reamintim că aparținătorii bietului tânăr au primit două Certificate constatatoare ale decesului –
unul pe care scria PNEUMONIE, retras după o perioadă de timp de
Serviciul Județean de Medicină Legală al Spitalului Municipal din Deva și înlocuit apoi cu un al doilea, din care dispare cauza „Pneumonie” și apare „Intoxicația cu Monoxid de Carbon”, teorie pe care s-a mers pentru a se inventa o sinucidere – la care a contribuit și o echipă de securici de presă trimisă special de la București pentru asta – sau o scurgere de gaz, pentru a se clasa cazul.

Exact ca în cazul de acum, al jurnalistului piteștean. Și tot exact ca în acest caz, cei mai buni prieteni ai celor doi, două animale de companie, un cățel și o pisică, nu i-au lăsat pe faslificatorii programatici ai morților suspecte de vaccin să claseze dosarele. Pentru că ambele animăluțe erau vii și nevătămate în camerele celor doi români cu moarte subită și neexplicată și astfel le-au fost date peste cap planurile groparilor de dosare cu ștampila pregătită: „SINUCIDERE” prin „intoxicație acută cu monoxid de carbon”.

Sesizăm însă deja un Modus Operandi de a se trata astfel de cazuri – și nu numai în România – ceea ce naște suspiciunea că este vorba de o acțiune coordonată, de la „centru”. Atragem atenția acestor personaje care se ocupă cu astfel de practici că în România, ca și în întreaga lume, toate acțiunile tuturor persoanelor sunt înregistrate într-o formă sau alta. În momentul în care cel mai mic ordin a fost transmis sau înregistrat electronic el nu mai poate fi întors din eter chiar dacă este criptat. Nimic nu scapă. Atât avocatul Gheorghe Piperea cât și avocatul german Reiner Fuellmich, care se ocupă de procesul internațional împotriva abuzurilor pandemice organizate statele lumii, au avertizat: VEȚI FI FĂCUȚI RESPONSABILI!

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro