OTTAWA – ZIUA 2 A REVOLUȚIEI ANTI-VACCIN ÎN DIRECT. Tricolorul nostru flutură și acolo. Trump ține cu TIRIȘTII pentru LIBERTATE: Suntem alături de ei până la capăt. Mediafax a aflat după 19 ore că Trudeau, premierul Marii Resetări, a fugit din Capitală


ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

ACTUALIZARE ORA 24 ORA ROMÂNIEI:
Românii strigă LIBERTE la #OTTAWA! Editorul șef de la revista „Poezii pentru sufletul meu” din Montreal, pentru #ActiveNews

VIDEO ÎN DIRECT
:

Zeci de mii de canadieni se află din nou în fața Parlamentului de la Ottawa în a doua zi de la ocuparea centrului Capitalei Canadei de zecile de mii de TIR-uri venite din întreaga țară și chiar și din SUA, în semn de solidaritate, după cum se vede în filmările în direct de mai sus și cele din cadrul articolului. „Ne luăm LIBERTATEA înapoi!”, spun manifestanții anti-vaccin și anti-mască. Discursurile au loc – cum altfel? – de pe platforma unui camion. Temperatura este în jur de -30 de grade Celsius.

ACTUALIZARE ORA 22.00: FILMĂRI DE LA ROMÂNII DIN „PIAȚA UNIVERSITĂȚII” DE LA OTTAWA

VIDEO 1:

VIDEO 2:

ȘTIREA INIȚIALĂ cu mici transcrieri LIVE:

„Noi cerem doar respectarea Constituției și a supremației lui Dumnezeu! Un mesaj despre camionagii și către dl premier: Trudeau, nu mușca mâna care te hrănește! Dumnezeu nu ne-a dat frica ci puterea alegerii și libertatea! Suntem într-un protest non violent și vom lupta până la capăt!”, spune un vorbitor. „Ridicați-vă ca LEII!”, a spus el recitând un poem. Protestul are o latură puternic religioasă. Mai mulți preoți se adreseză manufestanților, prin rugăciuni și îndemnuri spirituale, pentru LIbertate, în franceză și engleză. FATHER, HELP CANADA!, spune unul dintre aceștia. „Părinte Ceresc, ajută Canada!”

„Aceasta este generația care va schimba fața Canadei!”, spune alt lider al manifestanților. „NU plecăm de aici. Acesta este doar începutul!”, a adăugat acesta. Se intonează cântece patriotice și religioase.

Sunt relatate mărturii despre crimele pandemiei, tineri uciși de vaccin.

Vorbește un polițist, adresându-se fiecărui coleg în uniformă „să se ridice pentru LIBERTATE!”

Vorbesc doctori onești canadieni, asemenea celor care au demontat MITUL EFICIENȚEI PFIZER. „Nu este nici o diferență între vaccinați și nevaccinați în fața virusului. Aceasta este ȘTIINȚA. Copiii au RISC ZERO de îmbolnăvire – subliniez! NICI UN COPIL NU A MURIT DE COVID! Luați aminte. Sunt date precise. Opriți obligativitatea vaccinării”, spune dr. Paul Alexander.

„S-a terminat. IT’S  O V E R!”, spune alt vorbitor.”

Ia cuvântul un manifestant născut în URSS în 1984 „Știu ce înseamnă spălarea la creier. Am văzut-o în Uniunea Sovietică. Este exact ce ni se întâmplă azi aici. Dar Canada nu este URSS! Nu am venit aici, în această țară măreață, că să trăiesc același lucru. Respir cu toată familia mea FĂRĂ MASCĂ! E o revoluție pacifistă a întregii LUMI.

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro