Ea e polițista de doar 24 de ani care le dă lecții colegilor despre cum să conducă autospecialele

Denisa Bădică are doar 24 de ani și le dă lecții colegilor ei despre cum să conducă autospecialele de Poliție la o manieră defensivă. Ea este singura polițistă din țară care e și instructor formator de conducere defensivă și pilotaj auto cu regim prioritar.

Povestea tinerei a fost publicată în acest weekend pe pagina de Facebook a Poliţiei Române, care spune despre ea că „nu este acel „agent 007″, dar este instructor formator de conducere defensivă şi pilotaj auto cu regim prioritar”. 

„Da! Aţi citit bine. 24 de ani. Şi…da! Instructor auto – formator. Dacă acasă are un frate şi o soră, la serviciu are doar „fraţi”, fiind singura poliţistă din ţară cu această funcţie”, scrie Poliţia Română despre ea.

Conform sursei citate, Denisei nu îi place să fie în centrul atenţiei, dar se descurcă de minune în maşină. Când urcă în autospecială, tânăra, care pare o copilă faţă de mulţi dintre colegii ei, se transformă în profesionista „conectată” total la ce se întâmplă în jur.

„Într-o zi „normală” la serviciu, la volanul autospecialei sau pe scaunul din dreapta, este un exemplu pentru toţi colegii cu care împărtăşeşte tainele conducerii defensive. Pentru colegii cu mai mulţi ani pe umeri, pare ireal când un „copil” este instructorul lor pentru pilotaj auto cu regim prioritar”, mai scrie sursa citată.

„Este ceea ce îmi place să fac! Şi mă bucur enorm că pot îmbina pasiunea cu serviciul”, spune tânăra.

Denisa Bădică este subinspector de poliţie şi activează la Serviciul Pregătire Profesională al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

„De fapt, o găsim în poligonul auto. Acolo… chiar este „agentul 007″”, încheie mesajul Poliţiei Române.

 » sursa: ebihoreanul.ro