Pensiune din București, devastată de un grup de tineri de Revelion. Proprietar: „Pagubele se ridică la 20-30.000 de euro”

Au petrecut de Revelion și au vandalizat locația în care erau cazați. S-a întâmplat chiar într-o pensiune din Centrul Capitalei. Proprietarul le-a povestit jurnaliștilor Digi24 cum turiștii pe care i-a găzduit în noaptea dintre ani i-au distrus vila. Între timp, a depus și plângere penală.

Iancu Babu – proprietarul unei pensiuni din București: Uitați televizorul, l-au aruncat de la etaj. Aici era biroul, era închis, uitați e spart, au forțat, au tăiat cablurile, nu știu ce credeau că o să fie și apoi au intrat în birou și au scos camerele de luat vederi din funcțiune. E imposibil așa ceva, n-ai cum… spargi pereți.

Pensiune din București, devastată de un grup de tineri de Revelion.

Pensiune din București, devastată de un grup de tineri de Revelion.Pensiune din București, devastată de un grup de tineri de Revelion.Pensiune din București, devastată de un grup de tineri de Revelion.Pensiune din București, devastată de un grup de tineri de Revelion.Pensiune din București, devastată de un grup de tineri de Revelion.Pensiune din București, devastată de un grup de tineri de Revelion.Pensiune din București, devastată de un grup de tineri de Revelion.Pensiune din București, devastată de un grup de tineri de Revelion.Pensiune din București, devastată de un grup de tineri de Revelion.Pensiune din București, devastată de un grup de tineri de Revelion.Pensiune din București, devastată de un grup de tineri de Revelion.

,

Este dezastrul pe care proprietarul unei pensiuni l-a găsit chiar în prima zi a anului,

 » sursa: www.digi24.ro