Concertele anului 2022 în România. Ce nume mari au promis că vor veni în ţara noastră în acest an

Anul 2022 se anunţă bun pentru iubitorii de concerte. Sting, Celine Dion, Kiss, Iron Maiden, W.A.S.P., Hooverphonic, Placebo, Judas Priest, Whitesnake sunt câţiva dintre artiştii care au anunţat că vor cânta în acest an pe scene din România.

Unii dintre ei ar fi trebui să concerteze în 2021, dar show-urile lor au fost amânate din cauza pandemiei de Covid-19.

Nume mari

Anul 2022 pare că va fi anul rock pe scenele din România. Între cele mai importante formaţii rock care şi-au anunţat prezenţa în ţara noastră, unele pentru prima data, se numără: KISS, Iron Maiden, W.A.S.P, Judas Priest, Placebo, Dream Theater, Foreigner, Evanescence, Pet Shop Boys, Hooverphonic.

Formaţia americană W.A.S.P. va susţine pe 17 mai 2022 un concert special la Romexpo, în Bucureşti. Legendara trupă britanică Iron Maiden are programat un concert pe 26 mai 2022, tot la Romexpo. Dream Theater va cânta tot acolo, trei zile mai târziu, iar în aceeaşi zi de 29 mai trupa americană Foreigner va cânta la Arenele Romane.

Placebo, o trupă de rock alternativ renumită, originară din Marea Britanie, va cânta pe 13 iulie la Romexpo, în aer liber.

KISS va cânta în premieră în România, în cadrul festivalului Rock the City 2022, care revine după trei ani de pauză. Concertele Kiss şi Whitesnake sunt programate pe 16 iulie.

Pe 18 iulie este programat, la Arenele Romane, şi un concert Judas Priest, iar pe 20 iulie, la Romexpo, unul al trupei Slipknot.

Sabaton, o trupă de heavy metal din Suedia, va concerta la Arenele Romane pe 25 iulie. Pe 1 august, Nightwish revine la Bucureşti în cadrul turneului „HUMAN. :II: NATURE.”.

După două concerte sold out în 2019, trupa Godsmack revine la Bucureşti pe 26 octombrie.

 » sursa: ebihoreanul.ro