Este mai târziu decât credeți! Noi dezvăluiri ale Prof Sucharit Bhakdi: Vaccinurile COVID au fost CONCEPUTE SĂ EȘUEZE. Priviți la cei cu trei doze care se îmbolnăvesc. 0,1% dintre vacciniști știu dar sunt fie cumpărați fie criminali. Rolul OFTALMOLOGILOR


ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

VIDEO:

Într-o filmare publicată pe 27 noiembrie de organizația Doctors For Covid Ethics pe contul acesteia de Rumble, eminentul savant virusolog prof. Sucharit Bhakdi expune minciunile cele mai frecvente și recente legate de vaccinurile anti-Covid. Punctul său de vedere pe care îl redăm în format video mai sus și tradus de administratorul grupului Telegram Este mai tarziu decat credeti (care deține și blogul cu același nume – creat după afirmația Ieromonahului Serafim Rose „Este mai târziu decât credeți! Grăbiți-vă deci ca să faceți lucrarea lui Dumnezeu”) a fost completat de un studiu, publicat pe 4 decembrie, împreună cu dr. Michael Palmer și un alt medic, care a fost silit să-și ascundă identitatea. Studiul este intitulat „Imunologie 101: de ce vaccinarea intramusculară împotriva COVID-19 trebuie să eșueze” iar filmarea „Vaccinurile COVID au fost concepute să eșueze”.

Într-o opinie video pe marginea acestui studiu, savantul afirmă că vaccinurile administrate în mușchi nu vor apăra niciodată organismul față de
viruși care pătrund pe cale respiratorie. Proteina spike produsă de celule
din afara plămânilor ca urmare a administrarii vaccinului va duce la o luptă cu celălalte celule.Așa apare miocardita la vaccinați.
În premieră, aflăm că oftalmologii pot vedea cheagurile formate cu oftalmoscopul dacă vor examina
pacienții vaccinați, medici pentru care sacantul face un apel planetar.

Aceasta este traducerea intervenției de 10 minute a reputatului profesor:

„Acum, pe scurt, am să vă spun ceva care îmi stă în minte de aproximativ opt săptămâni, și am să vă spun acum fără niciun fel de pregătire prealabilă.

În Germania, în Europa, în toate țările, dar mai ales în țările vorbitoare de limbă germană, se discută despre focarele de infecție cu SARS COV2 în rândul persoanelor vaccinate. Se spune că noul virus și mutațiile acestuia depășesc efectele vaccinului. Asta, desigur, este unul dintre cele mai stupide lucruri pe care oricine din lume le ar putea rosti vreodată. Mă înfurie să aud asemenea stupidități fără sens zi și noapte!

Ce știți despre asta?

Întrebați-vă politicienii, întrebați-vă medicii și vă vor spune: „Nu înțelegem: ai fost vaccinat cu prima doză, cu a doua doză, cu a treia doză, și te-ai îmbolnăvit de covid. Cum se poate asta?”

Acum, ceea ce noi spunem de aproape un an, dar nu am așternut cum se cuvine pe hârtie, este că sistemul imunitar combate toți virușii prin două mecanisme:

Primul mecanismul se referă la anticorpi care previn „andocarea” și legarea virusului de celule. Acesta este mecanismul minor, care joacă numai un rol foarte mic în viață și în evoluție.

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro