Întors de la o petrecere, un bărbat matol a intrat prin efracție în… Parlamentul României

Întâmplare nostimă în Parlamentul României. Jandarmii care asigură paza în instituție au descoperit un cetățean străin în stare de ebrietate care a intrat prin efracție în clădirea uriașă, în noaptea de duminică spre luni.

Se pare că individul ar fi pătruns în curte după ce a escaladat gardul, iar apoi a spart un geam și a intrat, după cum notează Digi24.ro.

„În dimineaţa de 27.12.2021, în jurul orei 04.00, jandarmii ce asigură paza interioară a Palatului Parlamentului au sesizat Secţia 17 Poliţie, cu privire la faptul că au depistat, în interior, un cetăţean, aflat în stare de ebrietate. Bărbatul a fost condus la Secţia 17 Poliţie”, se arată într-un comunicat transmis de Poliţia Capitalei.

Potrivit Digi24.ro, bărbatul este un cetăţean iralndez care plecase duminică noaptea, beat, de la o petrecere și le-a spus anchetatorilor că nu ştie cum a ajuns în Parlament. De fapt, el ar fi vrut să meargă la hotelul în care s-a cazat. În cursul zilei de luni acesta ar fi trebuit să plece în Braşov.

Autorităţile au deschis un dosar penal pentru distrugere şi pentru violarea sediului profesional, iar după audieri au decis reținerea individului pentru 24 de ore. 

În plus, mai arată sursa citată, anchetatorii cer arestarea irlandezului.

 » sursa: ebihoreanul.ro