Războiul ultimului Crăciun: Suntem pe cale să câștigăm această Înfruntare


ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Anul 2022 va fi unul decisiv pentru soarta războiului care îi opune pe teroriștii globaliști, care folosesc pandemia ca pretext pentru a controla lumea, și luptătorii pentru libertate.

De Crăciun, dr. Vernon Coleman lansează un manifest și o chemare la luptă, al cărei text l-am tradus integral pentru ActiveNews. Titlul și intertitlurile îmi aparțin.

Acesta este al 300-lea video al meu și este o ediție specială de Crăciun și Anul Nou: voi privi restrospectiv la ultimii doi ani și voi face predicții în legătură cu anul viitor și cu planurile inamicului pentru 2022.

Am avertizat încă de acum șase luni că, indiferent ce s-ar întâmpla, ei vor dori să introducă și mai multe restricții. Am spus mereu că acestea vor deveni și mai grele după Crăciun, când ne vom simți deprimați la sfârșitul sărbătorilor.

Într-o Psy-Op – asta este ceea ce se petrece acum – dorești să-ți lovești cu cea mai mare forță inamicul (adică pe noi) atunci când este mai vulnerabil.

Sunt puține motive de sărbătorit. Locurile de muncă sunt amenințate. Așa cum am prognozat de mult, taxele ipotecare și inflația vor crește în continuare.

Minciunile și demența continuă; înșelătoriile și amenințările sunt la fel de fragile ca un castel din cărți de joc. Și la fel de vulnerabile.

Sunt din ce în ce mai disperați – un semn că suntem pe cale să câștigăm acest război. Dovezile care demonstrează frauda COVID-19 se adună mereu. Iar responsabililor acestei lovituri de stat le este tot mai greu să ascundă adevărul.

Și tot mai mulți oameni se trezesc – și rămân treji.

Guvernanții spun că paturile din spitaluri sunt ocupate de persoane infectate cu COVID. Se fac că uită că iarna este ceva obișnuit ca 30% din paturile de spital să fie ocupate de persoane gripate. 

Acest lucru face ca gripa obișnuită să fie de șase ori mai periculoasă decât COVID. Cred că doar una sau două persoane au murit din cauza Omicron. Mă îndoiesc că era vorba de persoane fără comorbidități grave.

Cifre recente date publicității de guvernul britanic arată că nu este adevărat că doar cinci milioane de persoane nu au primit prima doză de vaccin. Cifra reală este de 23,5 milioane, ceea ce înseamnă că s-au vaccinat mai puțin de două treimi din populație.

Un studiu publicat în European Journal of Epidemiology confirmă că creșterea numărului cazurilor de COVID-19 nu are absolut nici o legătură cu nivelurile de vaccinare.

Studiul a fost realizat în 68 de țări din întreaga lume. Datele arată că zonele unde au fost vaccinate multe persoane continuă să aibă numeroase cazuri de COVID.

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro