Anchetă la Jandarmeria Cluj-Napoca: Imagini şi filmări cu fosta purtătoare de cuvânt, pe site-uri de adulţi (FOTO)

O angajată din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Cluj-Napoca, care în trecut a ţinut legătura cu presa, a devenit vedetă pe internet, dar nu într-un mod care să-i facă cinste. În spaţiul public au apărut mai multe imagini şi înregistrări video în ipostaze lascive.

Site-ul Stiridecluj.ro notează că imaginile au fost publicate pe două site-uri cu caracter pentru adulţi, iar acestea pot fi cumpărate la 6 dolari bucata.  

În fotografiile şi videoclipurile făcute publice se vede cum femeia se află în cadă purtând o vestimentaţie sumară, iar în unele imagini aceasta se stropeşte cu lapte.

Din primele verificări ale instituţiei, fotografiile ar fi fost făcute în anul 2006, cu un an înainte ca plutonierul major Ramona Pop, să fie angajată la Jandarmerie.

(Sursa foto: Stiridecluj.ro)

„Referitor la articolele apărute recent în presă, care conţin unele imagini postate pe internet în care este posibil să apară o angajată a Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca, plt.maj. P.R., care a îndeplinit temporar atribuţii pe linie de relaţii publice, precizăm faptul că la nivelul unităţii s-a constituit o comisie pentru verificarea de îndată a aspectelor în cauză. Din primele verificări a rezultat faptul că aceste imagini pot data din anul 2006, doamna P.R. fiind angajată ca subofiţer din anul 2007”, a anunţat, sâmbătă, Gruparea Mobilă, potrivit Stiridecluj.ro.

Reprezentanţii instituţiei au mai transmis că Ramona Pop este angajată la Gruparea Mobilă de Jandarmi, dar nu mai îndeplineşte atribuţii pe linie de relaţii publice, în prezent fiind în concediu de odihnă.  

„Din declaraţiile acesteia, rezultă că imaginile au fost publicate fără acordul său, urmând a depune o plângere pentru a se stabili modalitatea prin care i-a fost accesat dispozitivul electronic în care păstra acele imagini”,

 » sursa: ebihoreanul.ro