Monseniorul Viganò dezvăluie: De ce vaccinurile joacă un rol atât de important în Noua Ordine Mondială


ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Biserica deranjează tot mai mult. Hristos nu se împacă cu Marea Resetare și cu Noua Ordine Mondială.

Atât în Estul Ortodox cât și în Vestul Catolic, tot mai multe și mai puternice voci de prelați se ridică împotriva distrugerii civilizației creștine și cheamă credincioșii la trezire și la rezistență. 

Cum chemarea pare să aibă ecou și lumea dă semne de deșteptare, arhitecții globalizării au lansat contraatacul.

Lupta diferă în funcție de specificul social: în Estul ieșit mai îmbisericit după experiența comunistă, ofensiva se dă cu mijloace mai insidioase: acțiuni de diversiune pentru a semăna dezbinare în sânul Bisericii.

În Vest, lucrurile se desfășoară mai brutal. S-a dat ordin de zi pe unitate: să li se pună cu orice preț pumnul în gură înalților prelați catolici care denunță actuala linie progresistă a Vaticanului și înhămarea Papei Francisc la căruța Marii Resetări.

Însă, și într-o parte și în alta, campania pentru obligativitatea vaccinării și restrângerea drepturilor și libertăților merge mână în mână, tovărășește, cu Marea Resetare

După ce cardinalul german Gerhard Müller a fost supus unui linșaj mediatic în presa din țara sa, camaradul său de luptă, Arhiepiscopul Carlo Maria Viganò, este victima unui tratament similar din partea presei italiene. 

După ce s-a referit la atacurile împotriva sa declanșate de cei pe care i-a numit „Înalții prelați ai COVID-ului”, monseniorul a vorbit din nou despre „infiltrarea” Bisericii Catolice de către o „Biserică Subterană” – „Deep Church” (echivalentul ecleziastic al „Statului Subteran” sau Paralel). 

Viganò face legătura dintre acest „plan de infiltrare” și Conciliul Vatican II (1962-1965). El observă că, „de la Vatican II încoace, Biserica a îmbrățișat principiile revoluției (franceze, ideologia liberală, colectivismul comunist și, în general, «duhul acestei lumi», teoria genului și disoluția Creștinătății), nu doar în plan doctrinar ci și  în cel moral și cultural, care sunt elementele vitale ale civilizației creștine”.

Viganò îl numește pe Papa Francisc „profetul Noii Ordini Mondiale”, care nu este altceva decât un Eden răsturnat și fără Dumnezu.

Pandemia seamănă foarte mult cu o „operațiune teroristă” (și există indicii în acest sens), iar vaccinarea este prima etapă pentru controlul total asupra Omului și transformarea lui într-un robot, prin utilizarea Transumanismului.

„Certificatul Verde” pare să fi fost conceput după modelul Semului Fiarei din Apocalipsă.

În acest context, orice preot are nu doar dreptul, ci și datoria de a-și avertiza credincioșii despre pericolele vaccinării și ale dictaturii care se instaurează.

Reproducem mai jos interviul oferit de Carlo Maria Viganò lui Cesare Saccheti, în varianta sa integrală. 

O facem în ciuda unor poziții „catolico-centriste” care ar putea deranja cititorul ortodox.

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro