AVERTISMENT MONDIAL. 16.000 de medici și oameni de știință din întreaga lume, în frunte cu dr. Robert Malone: COPIII NU TREBUIE VACCINAȚI ANTI-COVID! PERICOLUL ESTE URIAȘ ȘI IREVERSIBIL!


ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Vaccinurile COVID sunt „ireversibile și pot provoca vătămări permanente”, avertizează dr. Robert Malone, care, într-un apel către părinții din toată lumea publicat pe platforma Substack și preluat ulterior de site-ul The Defender, explică de ce 16.000 de medici și oameni de știință din întreaga lume au semnat o Declarație prin care au afirmat public că nu trebuie să li se administreze vaccinuri Covid unor copii sănătoși. Redăm în continuare pledoaria dr. Malone, însoțită de ilustrația aleasă de acesta:

„Înainte de a vă vaccina copilul – fapt ireversibil și cu efecte potențial vătămătoare pe viață – aflați de ce 16.000 de medici și oameni de știință din întreaga lume au semnat o declarație prin care au afirmat public că unor copii sănătoși NU ar trebui să li se administreze vaccinuri Covid-19. 

În numele acestor medici și doctori în științe medicale, am publicat deja o declarație explicită, care prezintă datele științifice din spatele acestei decizii:

Aprofundarea discuției privind logica întortocheată a vaccinării copiilor pentru a-i proteja pe vârstnici 

Niciodată în istoria omenirii bătrânii nu le-au cerut tinerilor să își asume riscuri, să facă sacrificii și să moară pentru a-i proteja pe cei mai în vârstă. Avem o datorie fiduciară față de copiii noștri. Bătrânii se sacrifică pentru copii într-o societate morală, într-o societate viguroasă, într-o societate de care suntem mândri. Nu le spunem copiilor să își asume riscuri pentru a proteja persoanele în vârstă. Trebuie să luăm atitudine și să facem o alegere morală și o alegere etică pentru copiii noștri. – Robert F. Kennedy jr., mărturie în fața Legislativului statului Louisiana

Am început să conștientizez logica întortocheată a vaccinării copiilor cu scopul de a-i proteja pe vârstnici atunci când am văzut campania de „marketing indirect” a postului CNN pentru vaccinarea copiilor cu un produs experimental neautorizat, de la Pfizer.

După șocul realizării că ceea ce se întâmpla era că Pfizer a folosit CNN ca pe un surogat pentru a face publicitate adresată în mod direct copiilor, stimulând astfel cererea consumatorilor și determinând Guvernul SUA/CDC să achiziționeze vaccinuri suplimentare de la Pfizer împotriva SARS-CoV-2, care nu au primit decât o autorizație pentru utilizare de urgență, mi-am făcut timp ca să revăd videoclipul cu mai multă atenție și să reflectez la conținutul poveștii transmise și al scenariului.

Nu mai sunt convins că publicul-țintă erau copiii, ci vârstnicii, care se uită la televizor și înghit constant valuri de știri alarmiste de la CNN despre SARS-CoV-2.

Materialul CNN/Sesame Street promovează, de fapt, logica conform căreia o bunică ar trebui să își programeze și să își ducă nepotul să fie injectat cu un produs medical experimental neautorizat și că bunica este cea care pledează pentru ca micuțul să accepte această procedură.

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro